Lediga lokaler Gamlestaden

Nybyggnation i Gamlestan ger fler lokaler

Gamlestaden är en av Göteborgs mest intressanta stadsdelar. Först låg här Nya Lödöse och flera hundra år senare skapades här ett sockerbruk (1733). Under Gamlestadens väveriepok byggdes flera av byggnaderna som finns i dagens Gamlestadens Fabriker. Därefter har Gamlestaden legat i skymundan, trots sitt fantastiskt centrala läge – endast 6 minuter med spårvagn till Drottningtorget.

Göteborgs Stad har sedan flera år tillbaka värderat Gamlestaden högre och valde stadsdelen som ett av Göteborgs utvecklingsområden. I Gamlestaden har det funnits gott om lediga lokaler – både kontor och butik, lager och produktion. Men efter flera intressanta satsningar så finns det få lediga lokaler hos Göteborgs fastighetsbolag i Gamlestaden.

I Gamlestadens Fabriker tas det fram detaljplaner på nya kontorshus, parkeringsgarage, matvaruhandelslokaler och bostäder – allt för att göra det till en levande stadsdel, 24 timmar om dygnet. Här kommer det att finnas lediga lokaler i varje hörn där kreativa och expansiva företag flyttar in i nybyggda kontorslokaler i Gamlestads torg, där floristen ger en blomsterprakt på gatorna och där entreprenörerna skapar nya idéer för framtidens utveckling.

Letar du lokal i området?

Kontakta oss