Vi utvecklar Göteborg

Det man brinner för, det gör man lite bättre. Och älskar man en stad, vill man gärna vara med om att göra den ännu lite bättre. Så är det för oss med Göteborg. Vi är involverade och drivande i många av de mest spännande tillväxtområdena i staden och arbetar långsiktigt med hållbarhet i fokus. Vi arbetar med utveckling på flera nivåer. Från utveckling av våra befintliga fastigheter, projektutveckling i form av nyproduktion, till stadsutveckling där vi ofta är drivande i utvecklingen av en hel stadsdel. Här kan du läsa om våra pågående projekt inom våra två Affärsområden Kontor och Industri/logistik.

Vi utvecklar några av de mest spännande kontorsprojekten i Göteborg just nu. I flera stadsdelar tar vi också ett helhetsgrepp om området för att komplettera våra kontorsprojekt med bostäder, butiker och restauranger - allt som gör att en stadsdel upplevs tryggare och mer trivsam.

Göteborg är en av Europas snabbast växande städer. Det är också Sveriges logistikhuvudstad. Här ska vi på Platzer utveckla över 150 000 m2 logistik- och industrianläggningar de kommande åren.

På flera platser i staden tar vi ett större grepp om en hel stadsdel. Vi utvecklar de små beståndsdelarna till en helhet. Bygger ut, bygger upp och kompletterar med funktioner och kvaliteter som stadsdelen saknat.