Varbergsgatan 2, 213kvm

På Varbergsgatan 2 i Mölndal kan vi erbjuda en riktigt fin lokal på 213 kvm. Den har nyligen genomgått en renovering och lokalen håller hög standard rakt igenom. I huset kan vi dessutom erbjuda förråd i olika storlekar om så önskas. Kontoret har fint ljusinsläpp med öppna landskap, mindre kontor och konferensrum. Ett kontor som passar det lilla företaget med cirka 15 anställda. Fastigheten ligger utanför vägtullarna så här kan man verkligen spara en slant.

Geografiskt ligger Varbersgatan otroligt bra. Med närheten till centrum och enkelheten att ta sig ut på E20an. Hit tar man sig enkelt med kommunal-trafik och cykel. Det finns gott om service i närheten i form av restauranger, gym och butiker. Ett prisvärt kontor för er som som inte gillar att sitta fast i bilköer och enkelt vill kunna komma iväg med bilen. För personal eller besökare som åker kommunalt tar det bara några minuter med spårvagn 2 eller 4 från Korsvägen. För den shoppingsugna kan man alltid promenera bort till Mölndals galleria och besöka butikerna där.

Det händer mycket spännande i området. Söderut från korsvägen bygger Liseberg ett äventyrsland och har precis öppnat hotell Curiosa. Ett stenkast därifrån bygger man World of Volvo, en byggnad med bl.a museum och restauranger, som kommer att locka ännu fler besökare till området. Mölndal är troligen Göteborgs (trots att det är en egen kommun) mest expansiva område.

Mölndal är en stadsdel med kontor, butiker, restauranger, hotell och bostäder som växer i snabb takt.