Nordstaden

Mitt i stan, i norra delen av Göteborgs ursprungliga stadskärna innanför vallgraven, ligger Nordstaden. Som efter årtionden av slumrande håller på att vakna till liv.

 

 

Lilla Bommen

Lilla Bommen

Gå på operan och drick champagne, eller ät en glass och titta på båtarna. Paddla kajak på lunchen eller ta en springtur längs Suckarnas kaj. Läget mitt i city och samtidigt alldeles nere vid vattnet ger hela spannet av upplevelser. Lilla Bommen är helt enkelt exklusivt på bästa sätt. 

Centrum

Tredje långgatan i Göteborg

De förändringar som nu sker i Göteborgs centrala delar påverkar inte bara vardagen för folk och företag inne i city. Förändringarna är så omfattande att de kommer att skapa svallvågor i hela Göteborgsregionen. Älvstaden är ett gigantiskt projekt där vi på Platzer är en av de som står för genomförandet.

Gårda

Göteborgs nya silhuett. Gårda är en av platserna i Göteborg som genomgår en omfattande omvandling. Området rymmer både klassisk industrihistoria och arbetarkvarter och ligger strategiskt väl till för både cyklister och när- och långpendlare via E6 och E20.