Ny tid, nya affärer 

Lilla Bommen ligger alldeles vid hamnen och här har den nya tiden alltid gett sig till känna först. När båtarna lossades på sina laster hördes röster på främmande språk och fantasieggande dofter spreds längs kajerna. Det satte säkert igång fantasin, inte minst på folk med näsa för affärer.  

Lilla Bommen är fortfarande en plats där intryck plockas upp. Idag omvandlas de till den nya tidens affärer. Och nu är vi i full färd med att ska skapa ett riktigt attraktivt affärsområde med internationell touch i Lilla Bommen, som andas optimism och framtidstro.

Staden får kontakt med vattnet 

När Götaälvbron rivs frigörs mark där staden kan breda ut sig och skapa liv och rörelse ända ner till kajkanten. Lilla Bommen kommer alltså att bli en av få platser i Göteborg där människor får direktkontakt med älven. Platsen kommer fungera som en magnet och attrahera folk till Lilla Bommen under större delen av dygnet. Parker och planteringar skapar trevliga platser för promenader och umgänge. Att titta på båtar och måsar är inte att underskatta. 

Både och på bästa sätt 

Gå på operan och drick champagne, eller ät en glass och titta på båtarna. Paddla kajak på lunchen eller ta en springtur längs Suckarnas kaj. Läget mitt i city och samtidigt alldeles nere vid vattnet ger hela spannet av upplevelser. Lilla Bommen är helt enkelt exklusivt på bästa sätt. 

Adress:: Lilla Bommen

Lokaltyper: Kontor, Restaurang, Showroom, Butiker

Projekt: 1 pågående projekt och flera kommande

Lilla Bommen står inför en kraftig utbyggnad när centralenområdet utvecklas och staden växer ner mot vattnet. Nya Hisingsbron och nya byggnader kring brofästet skapar liv och ökad service till det redan populära området vid kajen. Med kommande stationslägen för Västlänken och nytt spårvagnsläge hamnar Lilla Bommen i ett ypperligt läge med goda kommunikationer. Sammantaget blir Lilla Bommen en av de stora vinnarna i den utveckling staden befinner sig i.

I område utvecklar vi just nu ett pågående projekt, Aria.

För dig som värderar din tid  

Lilla Bommen är ett tidseffektivt val. När det gäller kollektivtrafik är det svårt att slå Lilla Bommen. Centralstationen och Nils Ericsonterminalen ligger bara något hundratal meter bort liksom direkt påfart till E45. Västlänkens uppgång likaså. Och området kan stoltsera med en båthållplats med utsikt mot operan.  I Lilla Bommen har du möjlighet att träna tidseffektivt på  arbetstid och du gör ärenden snabbt och enkelt i city. Lilla Bommen är helt enkelt bästa läget i stan. Du behöver inte bil, du kommer i tid och får mer fritid. 

Lediga lokaler

Kontakt

Kontakta gärna oss för att veta mer om Lilla Bommen

Områdeschef
Pelle Arve
Telefon: 031-62 53 07
Affärsområdeschef
Mikael Dotevall
Telefon: 031-63 12 39