Krokslätt

Mölndalsvägen 91-93, Varbergsgatan 2 B-C

Krokslätt 34:13

Här i Mölndals dalgång ligger fastigheten på Mölndalsvägen. Byggnaden har ett bra strategiskt läge mellan knutpunkterna Mölndals Centrum och Korsvägen. Här passerar varje dag många Mölndalsbor in till centrum. Fasaden utgör ett ypperligt skyltläge för alla som passerar. Utanför finns en välanvänd cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett bra trafikläge för kollektivtrafiken. Värt att lyfta upp är att fastigheten ligger innanför vägtullarna.

Fastighet: Krokslätt 34:13

Lokaltyper: Butik, Förråd, Garage, Kontor, Lager, Motion och hälsa, Restaurang

Kommun: Göteborg

Område: Krokslätt

Adress: Mölndalsvägen 91-93, Varbergsgatan 2 B-C

Byggår: 1950-1960

16 min till Landvetter flygplats

6 min till Centralstationen

2 st spårvagnar

1 st busslinje

650 m till E6/E20

128st platser i garage

Restaurang i området

Gym i området

150 m till matvaruhandel

Certifiering BREEAM Very Good

Fastigheten

Fastigheten har ett bra strategiskt läge mellan knutpunkterna Mölndals Centrum och Korsvägen med fri sikt mot Mölndals dalgång. På fasaden finns ett perfekt skyltläge utmed Mölndalsvägen. Utanför finns en trevlig cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett oerhört bra trafikläge för kollektivtrafiken. Värt att lyfta upp är att fastigheten ligger innanför vägtullarna.

Lokalutformning

Planen varieras mellan rumsbildningar och öppna ytor utefter de olika hyresgästernas behov. Här finns en stor variation på ytstorleken där lokalerna är mellan 200-1500m2. Här finns också mysiga vindslokaler.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor
520 m²
Kontor
360 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

BREEAM Very Good

BRE Environmental Assessment Method (BREEAM) är ett av del äldsta och mest spridda miljöcertifieringssystemen i Europa. Byggnaderna klassificeras enligt en femgradig skala, där redan det lägsta betyget innebär att byggnaden är bättre än rådande myndighetskrav och normer. Därefter betygsätts fastigheterna i Pass, Good, Very Good, Excellent och Outstanding.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Krokslätt

Staden Göteborg rör sig på ett sätt som kommer att förändra Krokslätt. Mölndal växer norrut och innerstaden söderut. I Krokslätt möts de och resultatet kommer att bli en tätbebyggd blandstad - ett nytt centralt stråk där man bor och jobbar, går på restaurang och i skola. Krokslätt kommer att förvandlas till en komplett och urban stad, med andra ord.

Utforska området

Omgivning

Krokslätt är beläget mellan Mölndal och Korsvägen med alla dess fördelar. En bra kollektivtrafik, mycket handel, ett rikt kulturliv och nära till Göteborgs södra port. Göteborgs universitet, Svenska Mässan, Gothia Towers och Liseberg är några av de stora aktörerna som finns i närområdet. Mölndalsån är ett trevligt naturinslag i Krokslätt.

Kommunikationer

Precis utanför entrén finns hållplatsen Varbergsgatan där spårvagnarna 2 och 4 tar resenärer vidare in mot centrala Göteborg. Här finns också en av Göteborg mest använda cykelvägar mellan Göteborg och Mölndal.

Sväng av E6/E20 via flera avfarter. Fortsätt därefter på Mölndalsvägen tills ankomst till fastigheten.

Service

Krokslätt överlag är ett expansivt område vilket återspeglas i serviceutbudet. Lunchrestaurangen Mr. Johansson ligger i fastigheten och utöver det finns O’Learys, Lunchmästaren och Gaffelgott på gångavstånd. ICA Maxi ligger rakt över Mölndalsvägen. Vid Korsvägen hittar du Liseberg, Svenska Mässan, Gothia Towers, Världskulturmuseet och Universeum samt entrén till Göteborgs evenemangsstråk. Runt fastigheten finns också flera stora gymkedjor.

Parkering

I fastigheten finns två parkeringsgarage för hyresgästerna samt markparkering på innergården.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns närmast på Korsvägen och Carlanderplatsen.

Närmaste Sunfleet-station vid Framnäsgatan och Lyckholms fabriker.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/