Krokslätt

Mölndalsvägen 93, 390 m2

Kontor

Befintlig planlösning består av nio kontorsrum i olika storlekar med inslag av konferensrum/grupprum. Öppet och rymligt pentry/paus mitt i lokalen. I övrigt finns två wc, städ och förråd. I huset finns en välkänd och mycket omtyckt lunchrestaurang och många fler finns i området.

390 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 3

Område: Krokslätt

Adress: Mölndalsvägen 93

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Direkt närhet till ICA Maxi och Willys för den som vill effektivisera vardagens sysslor. Även friskvård och gym finns på gångavstånd. Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Parkering sker i låst garage eller i närområdet. Mölndalsvägen ligger väl synligt från E6 och Svenska mässan och Liseberg finns inom några minuters räckhåll. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter och till Landvetter flygplats ca 16 minuter.

Välkomna på visning!

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Krokslätt 34:13

Här i Mölndals dalgång ligger fastigheten på Mölndalsvägen. Byggnaden har ett bra strategiskt läge mellan knutpunkterna Mölndals Centrum och Korsvägen. Här passerar varje dag många Mölndalsbor in till centrum. Fasaden blir det ett ypperligt skyltläge för alla som passerar. Utanför finns en välanvänd cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett bra trafikläge för kollektivtrafiken. Värt att lyfta upp är att fastigheten ligger innanför vägtullarna.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Krokslätt

Krokslätt är ett av Göteborgs gamla fabriksområden som var bland de första att profilera om sig till ett kreativt kluster. Utmed Mölndalsån och dalgången finns det nya industriområdet med bilhandlare och kontorshus tillsammans med lägenheter och funkisvillor.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Mölndalsvägen 93
340 m²
Kontor
Kilsgatan 4
329 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.