Torslanda

Röra Byväg 7-9

Sörred 8:12

Fastigheten på Röra Byväg 7-9, Sörred 8:12 är en del av Sörred Logistikpark som är ett området placerad i nära anslutning till fordonsindustrin och Göteborgs Hamn på Hisingen i Göteborg. Logistikbyggnaden är på totalt 43 000 kvm och stod klar våren 2023. Huset är flexibelt och huserar idag två hyresgäster.

 

Fastighet: Sörred 8:12

Lokaltyper: Lager, Logistik

Kommun: Göteborg

Område: Torslanda

Adress: Röra Byväg 7-9

Byggår: 2023

35 500 m² lager/logistik

2 100 m² Kontorsytor

5 500 m² Entresol för produktion

20 min Till hållplats

Parkering Finns i området

Restaurang 3 min med bil

Skyltning Kontakta förvaltare för mer information

Fastighetsutveckling Kontakta ansvarig förvaltare för utveckling av fastigheten

Fastigheten

Fastigheten Sörred 8:12 är en del av Sörred Logistikpark som är ett området placerad i nära anslutning till fordonsindustrin och Göteborgs Hamn på Hisingen i Göteborg. Logistikbyggnaden är på totalt 43 000 kvm och stod klar våren 2023. Huset är flexibelt och huserar idag två hyresgäster.

Miljöcertifiering

Vi tar vårt ansvar att utveckla fastigheter för Göteborgs framtid. Detta gör vi genom att ständigt titta på nya möjligheter att miljöcertifiera fastigheterna genom olika kvaliteter för inomhusmiljön och en förbättrad energiprestanda samt att skriva gröna hyresavtal med våra hyresgäster. För och med våra hyresgäster kan vi skapa bättre inomhusmiljöer för framtidens Göteborg.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Torslanda

Om Göteborg är en bil, så är Torslanda själva motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Utforska området

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation