Torslanda

Bulyckevägen 29

Låssby 3:142

I Torslandas logistikkluster ligger Bulycke Logistikpark. Område utvecklades mellan 2021-2023 då byggnader om 42 000 kvm uppfördes vilket dubblerade områdets storlek som idag består av tre byggnader om totalt 70 000 kvm. Bulycke är en del av Skandinaviens största logistikhubbar på Hisingen i Göteborg med nära anslutning till väg 155, på sikt kommer Torslandas nya tvärbana att passera i direkt anslutning till området vilket gör läget ännu bättre.

Möjligheten till expansion tillsammans med oöverträffat läge i Skandinavien gör Torslandas logistiklägen oslagbart för företag som vill etablera sig i norra Europa. Tio minuter från Torslanda ligger också Lindholmen Science Park, där It-bolag, konsulter, utvecklingsbolag och akademi har ett tätt samarbete och drar nytta av varandras styrkor.

 

Fastighet: Låssby 3:142

Lokaltyper: Logistik

Kommun: Göteborg

Område: Torslanda

Adress: Bulyckevägen 29

Byggår: 2023

33 min till Landvetter flygplats

18 min till Centralstationen

5 st busslinjer

Parkering finns utanför byggnaden

5 000 m till matvaruhandel

Gym finns i området

1st golfbana

1 000 m till Torslandavägen

Fastigheten

Som Skandinaviens knutpunkt är det inte så konstigt att Göteborg har utnämnts till Sveriges främsta logistikläge 18 år i rad. Genom Göteborg passerar Europavägarna E6 och E20 som effektivt länkar Göteborg med Stockholm, Oslo och Köpenhamn/ Malmö. Inom en radie av endast 50 mil nås tre huvudstäder och 70 procent av nordens befolkning och industri. Här ligger Skandinaviens största hamn med dagliga avgångar till Europa och över 130 direktlinjer till Asien, Mellanöstern, Afrika och Nordamerika. Hamnen är också direktansluten till tågsystemet som tar godset vidare till ca 25-tal inlandsterminaler i Sverige och Norge. Endast 30 minuter från hamnen ligger Göteborgs flygplats Landvetter.

Lediga lokaler i fastigheten

Logistik
8329 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljöcertifiering

Vi tar vårt ansvar att utveckla fastigheter för Göteborgs framtid. Detta gör vi genom att ständigt titta på nya möjligheter att miljöcertifiera fastigheterna genom olika kvaliteter för inomhusmiljön och en förbättrad energiprestanda. Tillsammans för och med våra hyresgäster kan vi skapa bättre inomhusmiljöer.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Torslanda

Om Göteborg är en bil, så är Torslanda själva motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Utforska området

Omgivning

Torslanda och bilindustrin har länge haft en nära anknytning till varandra. Här återfinns huvudkontoret för Volvo Cars AB och resterande företag i området är primärt underleverantörer till ett av Sveriges mest välkända varumärken. Torslandas industripark är också nära logistiskt till Göteborgs hamn vilket underlättar exporten till utlandet. Sedan Platzers inträde i Torslanda 2017 finns möjligheter att uppföra byggnader på nuvarande fastighetsbestånd.

Kommunikationer

Från Syrhåla, den närmaste busshållplats, avgår flertalet busslinjer. Expressbussarna, Gul, Lila och Röd avgår härifrån och därtill lokalbussarna 24, 121 och 148. Öckeröleden finns i direkt anslutning från Bulyckemotet. Kör sedan mot Bulyckevägen.

Service

I området kring fastigheten finns flertalet lunchrestauranger och annan service, exempelvis bank och gym. Några minuter i bil från fastigheten ligger Hisingens Golf & Friskvårdscenter, Torslanda Golfklubb och Arken Hotel & Art Garden Spa där hotellövernattningar och konferenser kan bokas. Nedanför berget, på Sörredsgården, kan man både träna på SATS och bada. Vid Syrhåla finns både en Gokart- och Folkracebana. Expansiva Amhult ligger som nästa anhalt med ICA Maxi.

Parkering

På fastigheten finns parkeringsplatser knutna till hyresgästerna.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/