Torslanda

Bulyckevägen 25

Syrhåla 3:1

I närheten av Volvo-fabriken finns den här fastigheten som är byggd på 60-talet och har använts som monteringsfabrik för biltillverkarens motorer. Fastigheten har två byggrätter för möjlighet att utveckla logistikfastigheter på totalt 362 000m2 där detaljplan finns för en av byggrätterna. Fastigheten var en del av Platzers förvärv 2017.

Fastighet: Syrhåla 3:1

Lokaltyper: Industri, Kontor, Lager

Kommun: Göteborg

Område: Torslanda

Adress: Bulyckevägen 25

Byggår: 60-talet

33 min till Landvetter flygplats

18 min till Centralstationen

5 st busslinjer

Parkering finns utanför byggnaden

5 000 m till matvaruhandel

Gym finns i området

1st golfbana

Restaurang finns i området

1 000 m till Torslandavägen

Fastigheten

I närheten av Volvo-fabriken finns den här fastigheten som är byggd på 60-talet och har använts som monteringsfabrik för biltillverkarens motorer. Fastigheten har två byggrätter för möjlighet att utveckla logistikfastigheter på totalt 362 000m2 där detaljplan finns för en av byggrätterna. Fastigheten var en del av Platzers förvärv 2017.

Lokalutformning

Fastighetens lokaler är utformade för både lager och kontor. Ett av våningsplanen är enbart lagerytor som förenas med två entresolplan med ompackningsytor. Dessa kompletteras av fräscha kontorslokaler med moderna lösningar och öppna landskapsmöjligheter. Det finns också en mindre idrottshall för personalvård med omklädningsrum, dusch och bastu.

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljöcertifiering

Vi tar vårt ansvar att utveckla fastigheter för Göteborgs framtid. Detta gör vi genom att ständigt titta på nya möjligheter att miljöcertifiera fastigheterna genom olika kvaliteter för inomhusmiljön och en förbättrad energiprestanda. Tillsammans för och med våra hyresgäster kan vi skapa bättre inomhusmiljöer.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Torslanda

Om Göteborg är en bil, så är Torslanda själva motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Utforska området

Omgivning

Torslanda och bilindustrin har länge haft en nära anknytning till varandra. Här återfinns huvudkontoret för Volvo Cars AB och resterande företag i området är primärt underleverantörer till ett av Sveriges mest välkända varumärken. Torslandas industripark är också nära logistiskt till Göteborgs hamn vilket underlättar exporten till utlandet. Sedan Platzers inträde i Torslanda 2017 finns möjligheter att uppföra byggnader på nuvarande fastighetsbestånd.

Kommunikationer

Från Syrhåla, den närmaste busshållplats, avgår flertalet busslinjer. Expressbussarna, Gul, Lila och Röd avgår härifrån och därtill lokalbussarna 24, 121 och 148.

Öckeröleden finns i direkt anslutning från Bulyckemotet. Kör sedan mot Bulyckevägen.

Service

I området kring fastigheten finns flertalet lunchrestauranger och annan service, exempelvis bank och gym. Några minuter i bil från fastigheten ligger Hisingens Golf & Friskvårdscenter, Torslanda Golfklubb och Arken Hotel & Art Garden Spa där hotellövernattningar och konferenser kan bokas. Nedanför berget, på Sörredsgården, kan man både träna på SATS och bada. Vid Syrhåla finns både en Gokart- och Folkracebana. Expansiva Amhult ligger som nästa anhalt med ICA Maxi.

Parkering

På fastigheten finns parkeringsplatser knutna till hyresgästerna.

Allmänt

Närmaste Sunfleet-station finns vid Gunnar Engellaus väg.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation