Mölnlycke

Konstruktionsvägen 14

Solsten 1:132

Fastighet: Solsten 1:132

Lokaltyper: Industri, Kontor

Kommun: Mölnlycke

Område: Mölnlycke

Adress: Konstruktionsvägen 14

12 min till Landvetter flygplats

9 min till Centralstationen

3 st busslinjer

250 st parkeringsplatser

Certifiering BREEAM Good

3 700 m till matvaruhandel

Gym finns i Mölnlycke

900 m till Rådasjön

3st golfbanor

1 100 m till 40/27

Lokalutformning

Lokalerna har huvudsakligen en öppen planlösning som är väl anpassade för aktivitetsbaserade kontor. Här finns även kontors- och konferens rum samt produktion i bottenplan. Hela fastighetens södra sida har glasfasad med utsikt över Rådasjön.

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

BREEAM Good

BRE Environmental Assessment Method (BREEAM) är ett av del äldsta och mest spridda miljöcertifieringssystemen i Europa. Byggnaderna klassificeras enligt en femgradig skala, där redan det lägsta betyget innebär att byggnaden är bättre än rådande myndighetskrav och normer. Därefter betygsätts fastigheterna i Pass, Good, Very Good, Excellent och Outstanding.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Mölnlycke

När Göteborg växer är riktningen mot Landvetter både naturlig och strategisk. Mölnlycke, i början på den företagstäta korridoren mellan Sveriges kuster, är en”perfect match” för företag inom produktion eller logistik. Speciellt när verksamheten har internationell prägel. Så att Mölnlycke är ett snabbväxande område, är inte det minsta märkligt.

Utforska området

Omgivning

Mölnlycke har de senaste åren blivit ett attraktivt läge för både boende och företagsverksamhet. Närheten till Landvetter Flygplats gör området ännu mer attraktivt. Mölnlycke Företagspark är placerat 15 minuter från vardera flygplatsen och Göteborgs centrum. För en golfare är det här ett fantastiskt läge där golfbanorna Partille GK, Delsjöns GK och Chalmers GK ligger inom bra bilavstånd.

Kommunikationer

På fastighetens baksida finns busshållplatsen Delsjökärrsvägen där buss 605 kör mellan Mölnlycke och Heden. Vid Mölnlyckemotet avgår också Grön Express och buss 601.

Från E6/E20 kör du på sju minuter till fastigheten och svänger av vid Mölnlyckemotet. 15 minuter bort ligger Landvetter Flygplats.

Service

På tre minuters bilväg ligger Mölnlycke centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och affärsservice. I närområdet finns också flera golfrestauranger med lunchservering.

Parkering

250 parkeringsplatser finns att tillgå på fastighetens fram- och baksida.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/