Mölnlycke

Företagsvägen 2

Solsten 1:110

Mitt i expansiva Mölnlycke Företagspark ligger kontorsbyggnaden högt uppe på berget. När den byggdes 1998 var det ett av de första kontorshusen som byggdes i området. Här inne möts man av den trevliga utsikten över Rådaområdet med ett plan anpassat för konferens.

Fastighet: Solsten 1:110

Lokaltyper: Industri, Kontor

Kommun: Mölnlycke

Område: Mölnlycke

Adress: Företagsvägen 2

Byggår: 1998

11 min till Landvetter flygplats

9 min till Centralstationen

4 st busslinjer

60 st parkeringsplatser

Gym finns i Mölnlycke

3 400 m till matvaruhandel

Konferens på översta plan

1 500 m till Rådasjön

3st golfbanor

400 m till 40/27

Fastigheten

Mitt i expansiva Mölnlycke Företagspark ligger fastigheten Solsten 1:110. När den byggdes 1998 var det ett av de första kontorshusen som byggdes i området. Här inne möts man av den trevliga utsikten över Rådaområdet med ett plan anpassat för konferens.

Lokalutformning

Fastigheten är byggd i fyra våningar med en varierad planlösning. Här blandas kontor, produktionslokaler och kontorshotell. På översta planet kan hyresgästerna använda fastighetens konferensdel.

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljöbyggnad Silver

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem för byggnader som baseras på svenska regler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Miljöbyggnad delas upp i tre nivåer: Guld, Silver och Brons.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Mölnlycke

När Göteborg växer är riktningen mot Landvetter både naturlig och strategisk. Mölnlycke, i början på den företagstäta korridoren mellan Sveriges kuster, är en”perfect match” för företag inom produktion eller logistik. Speciellt när verksamheten har internationell prägel. Så att Mölnlycke är ett snabbväxande område, är inte det minsta märkligt.

Utforska området

Omgivning

Mölnlycke har de senaste åren blivit ett attraktivt läge för både boende och företagsverksamhet. Närheten till Landvetter Flygplats gör området ännu mer attraktivt. Mölnlycke Företagspark är placerat 15 minuter från vardera flygplatsen och Göteborgs centrum. För en golfare är det här ett fantastiskt läge där golfbanorna Partille GK, Delsjöns GK och Chalmers GK ligger inom bra bilavstånd.

Kommunikationer

200 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Mölnlycke Företagspark där bussarna 513, 516 och 604 avgår ifrån. Vid motorvägen och Mölnlyckemotet avgår också Expressbuss Grön och lokalbuss 601.

Med bil svänger du av vid Mölnlyckemotet och kör norr på Brase Ramsjögård till Företagsvägen.
Från E6/E20 kör du på sju minuter till fastigheten via 40:an från Göteborg. 15 minuter bort ligger Landvetter Flygplats.

Service

Fem minuter från fastigheten ligger Mölnlycke centrum med ett stort och expanderande utbud av butiker, restauranger och service. I närheten finns flera golfbanor med lunchservering.

Parkering

Ett 60-tal parkeringsplatser finns på fastighetens fram- och baksida.

Allmänt

Närmaste Sunfleet-station finns vid Mölnlycke station.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/