Lediga lokaler Mölndal

Nya attraktiva lokaler skapas i Mölndals centrum

Mölndals innerstad har länge andats en mindre stads centrum – biblioteket, mindre butiker, Möllan och matvaruhandel. Mölndals kommun har utvärderat och tryckt gasen i botten för att bli den attraktiva kommunen söder om Göteborg. Därifrån kan kommunen växa ännu mer samman med Göteborgs södra centrum.

Mölndals centrum håller på att ändra skepnad till ett attraktivt centrum. Här kommer de gamla handelslokalerna att fördubblas i yta och en ny galleria kommer tillföras. Mölndals bro och station kommer att utvecklas och möjliggöra för nya detaljplaner, fastigheter och byggnader. Det händer mycket i Mölndals centrum just nu!

Platzer Fastigheter är en aktiv fastighetsägare i Mölndal. Här äger och förvaltar vi fastigheter och kontor för bland annat kommunen och Mölndals stadsmuseum uppe i Kvarnbyn. Vid fastigheten rinner Mölndalsfallet ner mot Mölndals centrum och ramar in fastigheten mot vägen. Vid Jolen färdigställdes fastigheten Hårddisken under 2017 och stod då färdigt för inflyttning.

Platzer är också med som utvecklare av Mölndals centrum. Här förvärvade vi en option på NCC:s kommande kontorsprojekt, där detaljplanen beräknas vara klart under 2018 och byggstart i slutet av samma år. Det nya kontorshuset kommer stå klart i etapper mellan 2021-2023. Platzer fastigheter kommer fortsätta att vara en aktiv aktör i Mölndals innerstad.

Letar du lokal i området?

Kontakta oss