Mölndal

Betagatan 1

Hårddisken 1

Byggnaden på Betagatan blev färdigställd 2017 och hyrs i sin helhet av Armatec som också har sitt huvudkontor här. Besökarna och hyresgästerna möts av en entré med stora glaspartier som skapar ett härligt ljusflöde in i bottenplan. Fastigheten ligger nära Söderleden och busshållplatsen finns precis utanför entrén.

Fastighet: Hårddisken 1

Lokaltyper: Kontor, Lager

Kommun: Mölndal

Område: Mölndal

Adress: Betagatan 1

Byggår: 2017

21 min till Landvetter flygplats

10 min till Centralstationen

5 min till Mölndals station

1 st busslinje

Certifiering Miljöbyggnad Silver

2 200 m till matvaruhandel

Restaurang finns i området

Gym finns i området

60st parkeringsplatser

300 m till Söderleden

Fastigheten

Fastigheten såg färdigställd 2017 och är ett kontorshus i fyra våningar. Besökarna och hyresgästerna möts av en entré med stora glaspartier som skapar ett härligt ljusflöde in i bottenplan. Fastigheten ligger nära Söderleden och busshållplatsen finns precis utanför entrén.

Lokalutformning

En ljus entréhall i söderläge möter besökare och hyresgäster med trappor upp till resterande fyra plan. Första plan har gemensamma utrymmen för mötesrum, matsal och omklädningsrum och andra och tredje plan har utrymmen för arbetsplatser i öppna landskap. Fjärde våningen har ett penthouse med en större möteslokal och en takterrass i attraktivt solläge.

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljöbyggnad Silver

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem för byggnader som baseras på svenska regler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Miljöbyggnad delas upp i tre nivåer: Guld, Silver och Brons.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Mölndal

Energin är så tydlig att man nästan kan ta på den. I Mölndal Centrum byggs det ännu fler kontor och ännu fler bostäder. Industriområdet på Söderledens bägge sidor blomstrar. Industrihistoriska Forsåker och Kvarnbyn har fått nytt blod. I Mölndal växer en ny stadskärna fram och vi på Platzer har ett finger med i spelet.

Utforska området

Omgivning

Jolenområdet har blivit väldigt populärt under senare tid och fler företag väljer att etablera sig här. Jolen har blivit hjärtat i ett dynamiskt företagsområde av internationellt snitt. Närheten till Söderleden och Sisjöns handelsområde gör att det finns goda möjligheter att bedriva ett produktiv verksamhet här. Mölndals innerstad ligger 3 kilometer från fastigheten och nås på några minuter via Söderleden. En kort promenad från fastigheten finns Åbybadets hela utbud med badanläggning, gym och andra träningsmöjligheter.

Kommunikationer

10 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Jolen Södra där buss 758 avgår ifrån. Jolen Norra, i korsningen Frölundagatan/Bifrostgatan, har lokaltrafik för bussarna 186, 751 och 753.

Med bil ligger fastigheten i direkt anknytning till Fässbergsmotet på Söderleden. Sväng av vid McDonalds och Circle K och parkera bakom byggnaden.

Service

McDonald’s ligger på andra sidan gatan från fastigheten tillsammans med Circle K. Västerut finns Sisjöns handelsområde, Köpcenter 421 samt Frölunda torg. 500m från Jolen finns Steinbrenner Nyberg & Ehlers bageri.

Parkering

På fastigheten finns 60 parkeringsplatser.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation