Lediga lokaler Lindholmen

Byggnationen på Lindholmen ger fler lokaler

Attraktiva Lindholmen är drömmen för många företag. Här vill man etablera sig och skapa sin företagshistoria tillsammans med många av de spännande företagen som finns här.

Lindholmen är också det av Göteborgs områden som har lägst antal lediga lokaler, oavsett fastighetsägare. Det är kort och gott väldigt attraktivt för företagare att etablera sig på Lindholmens kajstråk utmed älven men också få lediga lokaler på Lindholmens trevliga kajstråk.

Det är enkelt att förstå varför Lindholmen är så attraktivt. Kollektivtrafiken från centrala Göteborg går med skytteltrafik och färjorna tar på bara några minuter resenärerna över älven. Göteborgs hamn ligger nära och logistik- och produktionslokalerna i Torslanda och Arendal ser till att kopplingen mellan idé och färdig produkt inte är längre än någon mil.

Idag hyr flera stora företag in sig i de attraktiva fastigheterna vid Lindholmskajen och flera nybyggda kontor på Lindholmen kommer att komma upp. Därtill kommer stadsbilden att varieras mellan bostäder och kontor. Och Nordens högsta byggnad.

Fler personer kommer kunna bo och jobba på Lindholmen. Avstånden mellan hemmet och arbetsplatsen kommer närmare varandra och göra Lindholmen, Eriksberg, Sannegården tillsammans med stadsutvecklingen vid Backaplan och Frihamnen till en häftig utveckling av Hisingens älvstråk.

Därför ser vi positivt på Lindholmens utveckling och vill vara en självklar fastighetsägare med attraktiva lokaler.

Letar du lokal i området?

Kontakta oss