Lindholmen

Lindholmspiren 9

Lindholmen 30:2

Lindholmspiren 9 är ett av de bättre lägena på Lindholmen – utsikt över älven, direkt anknytning till Älvsnabbens angöringsbrygga. Kontoren har en trevlig utsikt över Göteborgs stadsbild och är modernt utformade. I bottenplan på Lindholmspiren 9 inhyses också ett populärt café. Lindholmen är rankat som ett av Göteborgs absolut främsta kontorsområden. Näringsliv och akademin har nära samarbeten och flera olika färdmedel med kollektivtrafiken vittnar om detta.

Fastighet: Lindholmen 30:2

Lokaltyper: Kontor

Kommun: Göteborg

Område: Lindholmen

Adress: Lindholmspiren 9

Byggår: 2003

20 min till Landvetter flygplats

6 min till Centralstationen

9 st busslinjer

2 st färjor

Certifiering BREEAM Very Godd

1 000 m till matvaruhandel

Restaurang finns i området

Gym finns i området

21st parkeringsplatser

1 700 m till Lundbyleden

Fastigheten

Fastigheten på Lindholmspiren 9 har ett av de bättre lägena på Lindholmen med utsikt över älven och direkt anknytning till Älvsnabbens angöringsbrygga. Kontorsbyggnaden har direkt utsikt över Göta Älv och inhyser ett café i bottenplan i ett av Göteborgs främsta kontorsområden. Några meter från fastigheten angör Älvsfärjorna på Lindholmskajen.

Lokalutformning

Byggnaden är byggd i sju våningar med en luftig ljusgård som kopplar samman huskropparna. Framförallt finns här kontor av olika storlekar som kombineras av ett café i bottenplan. Besökare och företagare välkomnas av receptionen i bottenplan.

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

BREEAM Very Good

BRE Environmental Assessment Method (BREEAM) är ett av del äldsta och mest spridda miljöcertifieringssystemen i Europa. Byggnaderna klassificeras enligt en femgradig skala, där redan det lägsta betyget innebär att byggnaden är bättre än rådande myndighetskrav och normer. Därefter betygsätts fastigheterna i Pass, Good, Very Good, Excellent och Outstanding.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Lindholmen

Det främsta kunskapsklustret i Göteborg hittar man på Lindholmen. Här trängs innovativa teknikföretag med forskare, studenter och mediaföretag. Och utvecklingen har bara börjat. Med den nya stadskärnan Karlastaden kommer Lindholmen att ta nästa språng. Att vara med på den utvecklingen är något som vi på Platzer inte tänker missa.

Utforska området

Omgivning

Lindholmen har blivit ett populärt område där många företag valt att stationera sitt företag de senaste åren. Kopplingen mellan akademin och företagen har blivit en väl fungerande kombination och produktiva mötesplatser har kunnat skapas. På Lindholmen finns redan variationen mellan bostäder – en blandning av nybyggda lägenheter och äldre hus – och kommersiella fastigheter. Därtill kommer Lindholmen i framtiden innehålla skyskrapor och en linbanestation som utmärkande attribut.

Kommunikationer

150 meter från Lindholmspiren ligger hållplats Lindholmen där 16-bussen och flera lokalbussar passerar vidare på Hisingen. Från Lindholmspiren avgår flera färjor över älven.

Med bil svänger man av Lundbyleden som passerar hela södra Hisingen mot Lindholmen. Fortsätt 1500 meter och kör mot Lindholmspiren.

Service

I direkt närhet av fastigheten finns både caféer, kiosk, hotell och flera lunchrestauranger. Närmaste gym är stationerat längre ner på Lindholmsallén där man också finner Lundbyhallen. Både ICA Kvantum och Coop Extra finns på bra bilavstånd och Backaplans stora handelsutbud finns på några minuters bilväg från Lindholmen.

Parkering

På fastigheten finns det 21 parkeringsplatser och ytterligare parkeringsmöjligheter i området.

Allmänt

Närmaste Sunfleet-station finns på Lindholmspiren 5.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/