Fastigheter Lindholmen

Lindholmens utveckling skapar nya fastigheter

Lindholmen är ett av Göteborgs snabbast växande områden för expansiva och kreativa företag inom IT-sektorn. Det kräver också mycket av lokalerna och fastigheten man sitter i. De ska representera företagen och deras kommunikation mot sina kunder och medarbetare.

Platzer äger och förvaltar två fastigheter på Lindholmen utmed Lindholmspiren – Piren2 och Piren 9. Fastigheternas perfekta läge med utsikt över älven och gångavstånd till färjorna gör att många företag attraheras av våra fastigheter på Lindholmen.

Inom de närmaste åren kommer flera intressanta projekt att utveckla Lindholmen. Karlastadens utmärkande höghus kommer ge ytterligare en dimension till Lindholmen med kontor, bostäder, hotell, service och skolmiljöer. Geely planerar för ett innovationscenter med 3.500 arbetsplatser och boende för många av dessa. Nya byggnader på Lindholmens fastigheter kommer tillkomma där nyproduktion kommer vara i fokus.

Och kollektivtrafiken? I Göteborg Stads planer finns det en utvecklingssatsning att utöka färjetrafiken och bussarna med en spårvagnslinje från centrala Göteborg.

Letar du lokal i området?

Kontakta oss