Lilla Bommen

Lilla Bommen 3

Gullbergsvass 1:1

Affärsdistriktet Lilla Bommen är en välkänd plats för göteborgaren där Läppstiftet är riktmärket som alla känner till. Lilla Bommen 3, eller Aria, är  byggnaden på första parkett med utsikt mot GöteborgsOperan och vattnet. Huset såg dagens ljus 1989 och kompletterades med en extra våning 2013 och nu pågår ytterligare en större renovering då fastigheten anpassas för framtidens krav på kontor, Redan 2023 står huset klart efter en omsorgsfull och hållbar renovering. Då blir det mer ljus och utsikt mot vatten och grönska och ett öppet entréplan med mötesplatser, restauranger och café samt inspirerande miljöer för coworking.

Vid Lilla Bommen finns ett flertal större aktörer som hyresgäster, ett trevligt restaurangutbud och gångavstånd till Centralstationen och Nordstans handelsutbud. Lilla Bommen ligger inom Södra Älvstaden som kommer bli en del av Nordens största stadsutvecklingsprojekt.

 

 

Fastighet: Gullbergsvass 1:1

Lokaltyper: Förråd, Garage, Kontor

Kommun: Göteborg

Område: Lilla Bommen

Adress: Lilla Bommen 3

Byggår: 1989

19 min till Landvetter flygplats

2 min till Centralstationen

11 st spårvagnar

25 st busslinjer

98 st platser i garage

Certifiering Green Building

500 m till matvaruhandel

Gym finns i området

Restaurang finns i området

200 m till E45

Fastigheten

Lilla Bommen 3, eller Aria, är  byggnaden på första parkett med utsikt mot GöteborgsOperan och vattnet. Huset såg dagens ljus 1989 och kompletterades med en extra våning 2013 och nu pågår ytterligare en större renovering då fastigheten anpassas för framtidens krav på kontor, Redan 2023 står huset klart efter en omsorgsfull och hållbar renovering. Då blir det mer ljus och utsikt mot vatten och grönska och ett öppet entréplan med mötesplatser, restauranger och café samt inspirerande miljöer för coworking. I området finns ett  trevligt restaurangutbud med gångavstånd till både Göteborgs Centralstation och handelsmöjligheterna vid Nordstan. Lilla Bommen ligger inom Södra Älvstaden som kommer bli en del av Nordens största stadsutvecklingsprojekt.

Lokalutformning

Fastigheten är utformad på klassisk 80-talsstandard med korridorer och kontorsrum på varderas sida varierat med öppna ytor för verksamheten. Lokalerna har ett spann mellan 350-12.000 kvm. Efter 2013 års ombyggnation skapades stora glaspartier mot innegården för koppla samman entréplan med innegårdens grönyta.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor
1882 m²
Kontor
574 m²
Kontor
969 m²
Kontor
1294 m²
Kontor
969 m²
Kontor
1070 m²
Kontor
2954 m²
Kontor
2049 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Green Building

GreenBuilding är till för att effektivisera energianvändningen i lokaler och bostäder. Kravet är att energianvändningen minskas med 25 procent jämfört med tidigare, eller med nybyggnadskraven i Boverkets byggregler (BRR).

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Lilla Bommen

Gå på operan och drick champagne, eller ät en glass och titta på båtarna. Paddla kajak på lunchen eller ta en springtur längs Suckarnas kaj. Läget mitt i city och samtidigt alldeles nere vid vattnet ger hela spannet av upplevelser. Lilla Bommen är helt enkelt exklusivt på bästa sätt. 

Utforska området

Omgivning

Lilla Bommen är ett av Göteborgs bästa kontorslägen med omedelbar närhet till kommunikationer, centrum och Göta Älv. Området ingår i Stadsbyggnadskontorets långsiktiga tillväxtplan för Göteborg och anses utgöra den största resursen på älvens södra sida där de centrala delarna kan växa och utvecklas. Målet är att skapa 45.000 nya arbetsplatser och 25.000 nya lägenheter utmed Älvstaden. Fastigheten ansluter till det mysiga Lilla Bommens torg där flera älvsnära verksamheter finns i de gamla fiskebodarna. Härifrån avgår också Älvfärjorna vidare mot Göteborgs olika angöringar.

Kommunikationer

Nils Ericson-terminalen, Göteborgs centralstation, Lilla Bommen och Nordstan finns alla inom 600 meters gångväg.

E45-an passerar precis utanför fastigheten. Sväng av vid Götatunnelns östra entré och kör mot Lilla Bommen.

Service

Flera lunchrestauranger och caféer finns i direkt närhet till fastigheten. En kort promenad bort ligger Göteborg Centrum och Nordstan med sitt stora utbud av butiker, restauranger och övrig service.

Parkering

98 parkeringsplatser finns i källarplanets garage samt P-arken och parkeringen under bron.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på Lilla Bommens torg.

Närmaste Sunfleet-station finns på parkeringen utanför Läppstiftet.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/