Lilla Bommen

Kilsgatan 4

Gullbergsvass 5:26

I expansiva Lilla Bommen, precis vid älven och med närhet till centralstationen och innerstaden, hittar du Kilsgatan 4. Huset har sex våningsplan och en stor välkomnade ljusgård med reception, konferens och restaurang i gatuplan. Tennet, som vi valt att kalla huset, ligger inom Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt – där Göteborgs centrum kommer utvidgas till dubbel storlek med kontor och bostäder som skapar liv och ökad service till det redan populära området vid kajen. Huset kan även stoltsera med den högsta miljöklassningen, LEED Platinum, som är ett internationellt system för miljöcertifiering av byggnader.

Fastighet: Gullbergsvass 5:26

Lokaltyper: Garage, Kontor

Kommun: Göteborg

Område: Lilla Bommen

Adress: Kilsgatan 4

Byggår: 2001 och 2013

18 min till Landvetter flygplats

2 min till Centralstationen

1 st spårvagn

20 st busslinjer

86 st platser i garage

Certifiering LEED Platinum

850 m till matvaruhandel

Gym finns i området

Restaurang finns i huset

550 m till E45

Fastigheten

Fastigheten består av två sammankopplade byggnader på sex våningar med ett varierat kontorsutbud samt en stor och välkomnande ljusgård, ett konferenscenter och en tillhörande restaurang i bottenplan.

Lokalutformning

På entréplan kommer du direkt in i ljusgården och den gemensamma receptionen. I ljusgården hittar du varierade sittgrupper och loungeytor, perfekt för en trevlig fikapaus med kollegorna eller kanske ett spontant möte. I husets konferenscenter hittar du konferensrum i varierande storlek, alltifrån mindre rum till den större hörsalen som du enkelt bokar i receptionen. I bottenplan hittar du även husets restaurang som serverar luncher vardagar kl 11-14. Resterande plan är modernt utformade kontorslokaler i varierande storlek.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor
1505 m²
Kontor
295 m²
Kontor
95 m²
Kontor
424 m²
Kontor
363 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

LEED Platinum

LEED Green Building Rating System bedömer byggnadens miljöprestanda utifrån områdets närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. LEED värderar sina certifieringar utifrån fyra olika nivåer där Certifierad är lägst, och därefter kommer i tur och ordning Silver, Guld och Platinum.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Lilla Bommen

Gå på operan och drick champagne, eller ät en glass och titta på båtarna. Paddla kajak på lunchen eller ta en springtur längs Suckarnas kaj. Läget mitt i city och samtidigt alldeles nere vid vattnet ger hela spannet av upplevelser. Lilla Bommen är helt enkelt exklusivt på bästa sätt. 

Utforska området

Omgivning

Lilla Bommen hittar du på ett av Göteborgs bästa kontorslägen med närhet till Göteborgs Centrum och Göta älv. Området ingår i Stadens långsiktiga tillväxtplan för Göteborg. Här ska trafikbarriärer brytas till förmån för en mer tillgänglig stadsmiljö.

Kommunikationer

Cirka 200 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Torsgatan som trafikeras av busslinje 59. Med 8 minuters promenad når man Göteborgs centralstation, Nils Ericson terminalen och buss- och spårvagnshållplatsen Nordstan.

Service

Som hyresgäst på Tennet finns all tänkbar service alldeles i närheten. I ljusgården finns husets reception som tar emot dina gäster. Behöver du tillfälligt extra yta bokar du enkelt ett av konferensrummen i huset och långväga konferensgäster har Scandic hotell precis runt hörnet i den nybyggda fastigheten Platinan. I ljusgården erbjuds gott om utrymme både för möten och fikapauser. Restaurang finns i huset och även området bjuder på flera lunchmöjligheter och en servicebutik precis runt hörnet. På gångavstånd hittar du Göteborgs centralstation och centrala Göteborg och Nordstans stora utbud. Som hyresgäst i huset har du också möjlighet att lämna in din kemtvätt och kläder för lagning på utvalda dagar och en dag i veckan kommer även en yogainstruktör till huset där deltagandet är kostnadsfritt.

Parkering

Garage i fastigheten med utrymme för bil samt uttag för elbil. 86 platser. Utanför entrén finns det ett fåtal besöksparkeringar.
För dig som cyklar finns ett låst cykelförråd i källaren och ett gemensamt omklädningsrum med duschar.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på Strandgatan.
Närmaste Sunfleet-station finns på besöksparkeringen utanför fastigheten.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/