Gårda

Vädursgatan 6, 1342 kvm

Kontor

Fin Kontorslokal mitt i expansiva Gårda ett stenkast bort från både centrum och evenemangsstråk. Huset ligger strategiskt väl till både för er som åker kollektivtrafik, tar bilen eller cyklar. Med bil tar det ca 15 min till Landvetter flygplats.
Lokalen har genomgående fräscha ytskikt och större öppna kontorslandskap. Som hyresgäst i huset får man även tillgång till en gemensam reception, externa mötesrum samt ett gym.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av FaceTime, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
1346 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Antal arbetsplatser: 100

Område: Gårda

Adress: Vädursgatan 6

Tillträde: Q4 - 2020

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gårda 18:23

Välkommen till fastigheten Vädursgatan 6, eller "Drivhuset" som det också kallas. Vädursgatan 6 är belägen i den attraktiva stadsdelen Gårda, cirka 10 minuter från Göteborgs centralstation och med omedelbar närhet till E6/E20. Huset har nyligen genomgått en totalrenovering och består av moderna kontor med flexibla och öppna planlösningar. I närheten finns ett varierat utbud av restauranger och affärer. Endast tio minuter bort ligger huvudingången till Liseberg, och Svenska Mässan.

Hyresgäst i Vädursgatan 6

Du om är hyresgäst hittar mer information om fastigheten Vädursgatan 6 under fliken hyresgästinfo. Där kan du beställa hämtning av särskilt avfall, läsa om fastighetens energiprestanda och annan information som kan vara bra att veta.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuters promenad från Göteborgs centrum ligger Gårda - ett område där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla tre nya kontorshus.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Anders Personsgatan 16
677 m²
Kontor
Anders Personsgatan 14
1063 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.