Gårda

Vädursgatan 6

Gårda 18:23

Välkommen till fastigheten Vädursgatan 6, eller ”Drivhuset” som det också kallas. Vädursgatan 6 är belägen i den attraktiva stadsdelen Gårda, cirka 10 minuter från Göteborgs centralstation och med omedelbar närhet till E6/E20. Huset har nyligen genomgått en totalrenovering och består av moderna kontor med flexibla och öppna planlösningar. I närheten finns ett varierat utbud av restauranger och affärer. Endast tio minuter bort ligger huvudingången till Liseberg, och Svenska Mässan.

Hyresgäst i Vädursgatan 6

Du om är hyresgäst hittar mer information om fastigheten Vädursgatan 6 under fliken hyresgästinfo. Där kan du beställa hämtning av särskilt avfall, läsa om fastighetens energiprestanda och annan information som kan vara bra att veta.

Fastighet: Gårda 18:23

Lokaltyper: Kontor

Kommun: Göteborg

Område: Gårda

Adress: Vädursgatan 6

Byggår: 1989

17 min till Landvetter flygplats

10 min till Liseberg pendeltåg

3 min till Centralstationen

6 st spårvagnslinjer vid Ullevi

1 st busslinje

167st garageplatser

9st p-platser utomhus

Gym finns i området

Restauranger finns flera i området

500 m- till Ica Focus

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

BREEAM Excellent

BRE Environmental Assessment Method (BREEAM) är ett av del äldsta och mest spridda miljöcertifieringssystemen i Europa. Byggnaderna klassificeras enligt en femgradig skala, där redan det lägsta betyget innebär att byggnaden är bättre än rådande myndighetskrav och normer. Därefter betygsätts fastigheterna i Pass, Good, Very Good, Excellent och Outstanding.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuter från Göteborgs centrum ligger Gårda - området där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla två nya kontorshus.

Utforska området

Omgivning

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och nästkommande projekt fokuseras på kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor, kommer förgylla södra Göteborg nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som kommer att kompletteras med nya spännande företag i Gårdas framtidens bebyggelse.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs främst av spårvagnslinjer som avgår på Skånegatan, Ullevi södra, de nås på bara några minuters promenad. Knutpunkt för de flesta buss- och spårvagnslinjer finns på Korsvägen, det tar ca 10 minuter att gå dit. Tillgängligheten med bil är mycket god via närbelägna trafikleder.

Service

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Ullevi och med promenadavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn. Till affärscentrat Focus är det ca 5 min promenadväg mot Liseberg.

Rakt över gatan ligger Dahls Bakeshop som erbjuder nybakt bröd och serverar lättare luncher. På Restaurang MVG i Gårda som ligger i huset kan man äta lunch eller ta en fika.

Parkering

Platzer kan tillhandahålla goda parkeringsmöjligheter i fastighetens garage. För mer information kontakta ansvarig förvaltare, se under kontaktpersoner.

Besöksparkering finns i anslutning till fastigheten samt parkeringsdäck på Johan på Gårdas gata.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på Dämmeplatsen och Gårdatorget.

I närheten finns tre Sunfleet-stationer: Ceresgaraget, Gårdavägen och Johan på Gårdas gata.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/