Gårda

Gårdatorget 1-2

Gårda 18:24

Fastigheten, med en fasad i beige tegel, består egentligen av två huskroppar med fem våningar vardera, placerade mitt emot varandra. Varje fastighet har en tydligt markerad entré med stora glaspartier. Innanför den allmänna entrén öppnar sig en öppen ljusgård med en fantastisk takhöjd och ett glastak som låter dagsljuset flöda in. Härifrån tar man sig via hissar till  de företag som sitter i byggnaden.

Fastighet: Gårda 18:24

Kommun: Göteborg

Område: Gårda

Adress: Gårdatorget 1-2

Byggår: 1991

17 min till Landvetter flygplats

10 min till Liseberg pendeltåg

3 min till Centralstationen

6 st spårvagnslinjer vid Ullevi

1 st busslinje

167st garageplatser

9st p-platser utomhus

Gym finns i området

Restauranger finns flera i området

500 m- till Ica Focus

Fastigheten

Fastigheten, med en fasad i beige tegel, består egentligen av två huskroppar med fem våningar vardera, placerade mitt emot varandra. Varje fastighet har en tydligt markerad entré med stora glaspartier. Innanför den allmänna entrén öppnar sig en öppen ljusgård med en fantastisk takhöjd och ett glastak som låter dagsljuset flöda in. Härifrån tar man sig via hissar till  de företag som sitter i byggnaden.

 

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor
600 m²
Kontor
785 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

LEED Gold

LEED Green Building Rating System bedömer byggnadens miljöprestanda utifrån områdets närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. LEED värderar sina certifieringar utifrån fyra olika nivåer där Certifierad är lägst, och därefter kommer i tur och ordning Silver, Guld och Platinum.

Miljöcertifiering

Vi tar vårt ansvar att utveckla fastigheter för Göteborgs framtid. Detta gör vi genom att ständigt titta på nya möjligheter att miljöcertifiera fastigheterna genom olika kvaliteter för inomhusmiljön och en förbättrad energiprestanda. Tillsammans för och med våra hyresgäster kan vi skapa bättre inomhusmiljöer.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuter från Göteborgs centrum ligger Gårda - området där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla två nya kontorshus.

Utforska området

Omgivning

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och nästkommande projekt fokuseras på kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor, kommer förgylla södra Göteborg nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som kommer att kompletteras med nya spännande företag i Gårdas framtidens bebyggelse.

Om du söker en central men ändå fridfull miljö är Gårda den perfekta platsen. Att påfarten till E6/E20 ligger i direkt närhet gör att du på någon minut är ute på leden som för dig vidare mot alla väderstreck.

Med det egna lilla ”Gårdatorget” utanför fastigheten skapas det en intim och skön inramning av området. Innergården som finns i fastighetens centrum är en perfekt plats för alla slags arrangemang. Bara några hundra meter från fastigheten ligger Ullevi.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs främst av spårvagnslinjer som avgår på Skånegatan, Ullevi södra, de nås på bara några minuters promenad. Knutpunkt för de flesta buss- och spårvagnslinjer finns på Korsvägen, det tar ca 10 minuter att gå dit. Tillgängligheten med bil är mycket god via närbelägna trafikleder.

Service

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Ullevi och med promenadavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn. Till affärscentrat Focus är det ca 5 min promenadväg mot Liseberg.

Rakt över gatan ligger Dahls Bakeshop som erbjuder nybakt bröd och serverar lättare luncher. På Restaurang MVG i Gårda som ligger i grannhuset kan man äta lunch eller ta en fika.

Parkering

Platzer kan tillhandahålla goda parkeringsmöjligheter i fastighetens garage. För mer information kontakta ansvarig förvaltare, se under kontaktpersoner.

Besöksparkering finns i anslutning till fastigheten samt parkeringsdäck på Johan på Gårdas gata.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på Dämmeplatsen och Gårdatorget.

I närheten finns tre Sunfleet-stationer: Ceresgaraget, Gårdavägen och Johan på Gårdas gata.

 

 

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/