Gårda

Anders Personsgatan 8

Gårda 3:14

Anders Personsgatan 8-10 ligger i norra Gårda, endast en kort promenad från kollektivtrafiknoden Svingeln. Härifrån avgår flera buss- och spårvagnslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från fastigheten.  I området finns ett rikt serviceutbud med flera restauranger och i grannfastigheten bakas nygräddade bullar på Dahls Bageri. I närheten pågår flera stora utvecklingsprojekt, bland annat Gårda Vesta och Kineum, som kommer att bidra med liv och rörelse till området.

Fasaden på Anders Personsgatan 8-10 är  intresseväckande och varierande med utbyggda fönsterpartier ut mot Anders Personsgatan som kompletteras av fjärde plans trevliga takterrass i västerläge för eftermiddagens bästa soltimmar. Inne i huset finns det konferensmöjligheter, konferensrummen kan hyras av fastighetens hyresgäst Göteborgsregionen mer information hittar du här.

Fastighet: Gårda 3:14

Lokaltyper: Förråd, Garage, Kontor

Kommun: Göteborg

Område: Gårda

Adress: Anders Personsgatan 8

Byggår: 2014

3 min till Centralstationen

17 min till Landvetter flygplats

4 st spårvagnar

10 st busslinjer

29 st platser i garage

600 m till matvaruhandel

Gym finns i området

Restaurang finns i området

1st Takterass

650 m till E6/E20

Fastigheten

Välkommen till hyresgästsidan för Anders Personsgatan 8-10. Här hittar du den mesta informationen som du kan behöva veta om det hus du sitter i. Längre ner på sidan kan du beställa hämtning av särskilt avfall. Där hitta du även information om fastighetens energiprestanda. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta oss, kontaktuppgifter till dina kontaktpersoner finns även de längre ner på sidan. Är någonting trasigt eller fel i fastigheten så kan du enkelt göra en felanmälan här.

Lokalutformning

I bottenplan finns handelslokaler och konferensytor med tillhörande reception. På övriga plan är det utformat för moderna kontorsytor.

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljöbyggnad Silver

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem för byggnader som baseras på svenska regler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Miljöbyggnad delas upp i tre nivåer: Guld, Silver och Brons.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuter från Göteborgs centrum ligger Gårda - området där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla två nya kontorshus.

Utforska området

Omgivning

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och nästkommande projekt fokuseras på kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor, kommer förgylla södra Göteborg nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som kommer kompletteras med nya spännande företag med framtidens bebyggelse.

Kommunikationer

350 meter från fastigheten på Anders Personsgatan ligger Svingeln och busshållplatsen Vagnhallen Gårda.Härifrån går spårvagnarna 1, 3, 6 och 8, expressbussarna Blå, Grås, Gul, Svart och lokalbussarna 17, 58, 60, 513 och 519. Centralstation ligger en kort promenad från Gårda.

Med bil ligger fastigheten lättillgängligt belägen mellan Ullevi och Olskroken på E6:an.

Service

Gårda har ett stort urval av lunchrestauranger. Bara på Anders Personsgatan kan du hitta sushirestaurang, pizzeria och husmanskost tillsammans med nybakat bröd i Dahls Bageri. På Friggagatan ligger närmaste matvaruhandel och café och kiosk hittar du på det närliggande torget. I området finns också flera av de stora gymkedjorna.

Parkering

I fastigheten finns ett varmgarage med 29 parkeringsplatser med entré från Norra Kustbanegatan. I närliggande Ceres-garaget finns ytterligare möjligheter att hyra parkering.

Allmänt

Närmaste styr och ställ finns på Svingeln.

Närmaste Sunfleet-station finns på Norra Ågatan samt i Ceres-garaget.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/