Gårda

Anders Personsgatan 14

Gårda 4:11

Här på Anders Personsgatan låg Platzers huvudkontor mellan 2004-2017 med ett fantastiskt läge utmed E6:an. Här inne varieras kontorslokalernas storlek som kan passa både det lilla som stora företaget. Fastigheten har en godkänd tillbyggnation där fastighetsprojektet Källhuset kommer komplettera nuvarande byggnad. Gårda kommer närmaste åren att utvecklas till en blandstad med flera nya byggnationer för kontor, hotell och bostäder.

Fastighet: Gårda 4:11

Lokaltyper: Förråd, Garage, Kontor, Restaurang, Utbildning

Kommun: Göteborg

Område: Gårda

Adress: Anders Personsgatan 14

Byggår: 1965

17 min till Landvetter flygplats

3 min till Centralstationen

4 st spårvagnar

10 st busslinjer

750 m till matvaruhandel

Gym finns i området

119st platser i garage

Restaurang finns i byggnaden

Projektutveckling Källhuset

600 m till E6/E20

Fastigheten

Här på Anders Personsgatan låg Platzers huvudkontor mellan 2004-2017 med ett fantastiskt läge utmed E6:an. Här inne varieras kontorslokalernas storlek som kan passa både det lilla som stora företaget. Fastigheten har en godkänd tillbyggnation där Källhuset kommer komplettera nuvarande byggnad. Gårda kommer närmaste åren att utvecklas till en blandstad med flera nya byggnationer för kontor, hotell och bostäder.

Lokalutformning

Fastigheten är utformad i fem plan med lokaler för företag i varierande storlek. Stora öppna landskapsytor med fönster åt vardera håll är genomgående och varieras med plan för mindre mötesrum och företag. I fastigheten finns också en lunchrestaurang. Byggnaden kommer också kompletteras med fastighetsprojektet Källhuset på Källhusgatan.

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Green Building

GreenBuilding är till för att effektivisera energianvändningen i lokaler och bostäder. Kravet är att energianvändningen minskas med 25 procent jämfört med tidigare, eller med nybyggnadskraven i Boverkets byggregler (BRR).

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuter från Göteborgs centrum ligger Gårda - området där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla två nya kontorshus.

Utforska området

Omgivning

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och nästkommande projekt fokuseras på kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor, kommer förgylla södra Göteborg nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som kommer kompletteras med nya spännande företag med framtidens bebyggelse.

Kommunikationer

350 meter från fastigheten på Anders Personsgatan ligger Svingeln och busshållplatsen Vagnhallen Gårda. Härifrån går spårvagnarna 1, 3, 6 och 8, expressbussarna Blå, Grås, Gul, Svart och lokalbussarna 17, 58, 60, 513 och 519.

Med bil ligger fastigheten lättillgängligt belägen mellan Ullevi och Olskroken på E6:an.

Service

Gårda har ett stort urval av lunchrestauranger. Bara på Anders Personsgatan kan du hitta sushirestaurang, pizzeria och husmanskost tillsammans med nybakat bröd i Dahls Bageri. På Friggagatan ligger närmaste matvaruhandel och café och kiosk hittar du på det närliggande torget. I området finns också flera av de stora gymkedjorna.

Parkering

På Källhusgatan finns två garageportar in till fastigheten med 119 parkeringsplatser. I närliggande Ceres-garaget finns ytterligare möjligheter att hyra parkeringsplatser.

Allmänt

Närmaste styr och ställ finns på Svingeln.

Närmaste Sunfleet-station finns på Norra Ågatan samt i Ceres-garaget.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/