Gamlestaden

Gamlestadsvägen 3, 190-365 m2

Butik

Fin lokal i bottenplan med bra grundstandard som kan användas som butik, kontor eller showroom för det mindre bolaget. Idag är lokalen 190 kvm men kan öppnas upp och blir då 365 kvm. Lokalen har en egen ingång från gatan och är handikappanpassad. Att ta sig till området är smidigt då fastigheten ligger intill Gamlestads Torg som är en av Göteborgs större knytpunkter.

190 - 365 m²

Lokaltyper: Butik, Kontor, Lager

Våning: 1

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestadsvägen 3

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Bagaregården 17:26

I Gamlestaden finns den här fastigheten med tillhörande sex byggnader. Den började bebyggas under 40-talet och har sedan successivt blivit större fram till 2010. I lokalerna varieras moderna kontor med praktiska lager- och förrådsytor. Gamlestaden är utpekat som ett av Göteborg Stads tillväxtområden där kontor och bostäder kommer varieras med hotell och annan service. Den första byggnationen är Platzers Gamlestads torg som kommer stå färdigt under 2018.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestadsvägen 2
200 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.