Centrum

Kilsgatan 4

Gullbergsvass 5:26

I Gullbergsvass intill Göta älv ligger denna fastighet. Huset har sex våningsplan med en stor välkomnade ljusgård med reception och restaurang i gatuplan. Tennet, som vi valt att kalla huset, fick 2014 den högsta miljöklassningen LEED Platinum, som är ett internationellt system för miljöcertifiering av byggnader. Tennet ligger inom Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt – där Göteborgs centrum kommer utvidgas till dubbel storlek med kontor och bostäder.

Fastighet: Gullbergsvass 5:26

Lokaltyper: Garage, Kontor

Kommun: Göteborg

Område: Centrum

Adress: Kilsgatan 4

Byggår: 2001 och 2013

18 min till Landvetter flygplats

2 min till Centralstationen

1 st spårvagn

20 st busslinjer

86 st platser i garage

Certifiering LEED Platinum

850 m till matvaruhandel

Gym finns i området

Restaurang finns i huset

550 m till E45

Fastigheten

Fastigheten består av två byggnader som är sammanbyggda. Huset har sex våningar med en stor välkomnande ljusgård varierat med kontor och konferenscenter. Här finns också en tillhörande restaurang i bottenplan för området.

Lokalutformning

Fastigheten har sex våningar med en stor välkomnande ljus entré. På entréplan möts man av en allmän reception och en stor ljusgård med bekväma sittgrupper. Husets restaurang Tennet serverar luncher vardagar kl 11-14.  Här finns också en konferensavdelning med flera möjligheter för möten. Resterande plan är modernt utformade kontorslokaler i varierande storlek.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor
95 m²
Kontor
210 m²
Kontor
363 m²
Kontor
424 m²
Kontor
634 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

LEED Platinum

LEED Green Building Rating System bedömer byggnadens miljöprestanda utifrån områdets närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. LEED värderar sina certifieringar utifrån fyra olika nivåer där Certifierad är lägst, och därefter kommer i tur och ordning Silver, Guld och Platinum.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

De förändringar som nu sker i Göteborgs centrala delar påverkar inte bara vardagen för folk och företag inne i city. Förändringarna är så omfattande att de kommer att skapa svallvågor i hela Göteborgsregionen. Älvstaden är ett gigantiskt projekt där vi på Platzer är en av de som står för genomförandet.

Utforska området

Omgivning

Gullbergsvass är ett av Göteborgs bästa kontorslägen med närhet till Göteborgs Centrum och Göta älv. Området ingår i Stadens långsiktiga tillväxtplan för Göteborg där Gullbergsvass anses utgöra den största resursen på älvens södra strand med den nya Hisingsbron framväxt. Trafikbarriärer ska brytas och istället bli en tillgänglig stadsmiljö där ett område stort som 200 fotbollsplaner ska ge plats för 20 000 boende.

Kommunikationer

Cirka 200 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Torsgatan som trafikeras av busslinje 59. Med 8 minuters promenad når man Göteborgs centralstation, Nils Ericson terminalen och buss- och spårvagnshållplatsen Nordstan.

Service

Gångavstånd till utbudet i centrala Göteborg och Nordstans stora utbud. En restaurang finns i fastigheten och flertalet lunchrestauranger och caféer finns i området. Servicebutik finns i närliggande byggnad.

Parkering

Garage i fastigheten med utrymme för bil och samt uttag för elbil. 86 platser. Utanför entrén finns det ett fåtal besöksparkeringar.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på Strandgatan.

Närmaste Sunfleet-station finns på besöksparkeringen utanför fastigheten.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/