Lediga lokaler Backaplan

Lediga lokaler i Backaplan

Backaplan är idag ett handelsområde med stora aktörer inom matvaruhandel och detaljhandel. Den nuvarande byggnationen kännetecknas av säljande företag där flera fastighetsaktörer äger och förvaltar fastigheter. De möjliga lediga lokalerna på Backaplan är små eftersom det finns få tillgängliga lokaler på marknaden. Det är en av anledningarna till att staden har valt att utveckla Backaplan.

Backaplans shoppingmöjligheter är de största på Hisingen. De kommer i framtiden, tack vare förbindelsen med Hisingsbron och det stora projektet Södra Älvstaden, sammankopplas med Frihamnen och Göteborgs centrum och nyttja varandras handelssynergier. Detta innebär fler lediga kontor- och servicelokaler, fler bostäder, fler naturliga mötesplatser och ännu bredare handelsmöjligheter.

Det framtida konceptet för Backaplan är en grön, tät blandstad. Här planeras det för 5000 lägenheter och över 300.000 m2 verksamhetsytor. Fler företag kommer kunna hitta nya lokaler för sina verksamheter i nya fräscha byggnader.

Platzer äger och förvaltar idag ett flertal fastigheter på Backaplan. Framtidsutsikterna är att kunna erbjuda de boende och alla som pendlar till Backaplan fina möjligheter att spendera stora delar av sina liv här och arbeta fram konceptet tillsammans med de andra fastighetsägarna.

Letar du lokal i området?

Kontakta oss