Almedal

Mölndalsvägen 40

Krokslätt 148:13

Byggnaden ligger vackert belägen utmed Mölndalsån i Krokslätt. De flesta lokalerna är genomgående ljusa och fönster åt alla väderstreck vilket skapar ett ljus och luftigt kontorslandskap med gemytliga mötesrum. Terrasser finns tillgängliga från ett flertal lokaler. Utanför finns en trevlig cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett oerhört bra trafikläge för kollektivtrafiken.

Fastighet: Krokslätt 148:13

Lokaltyper: Butik, Förråd, Industri, Kontor, Lager, Parkering

Kommun: Göteborg

Område: Almedal

Adress: Mölndalsvägen 40

Byggår: 1950-1960

1 min till Styr och ställ

2 st spårvagnar

1 st busslinje

6 min till Centralstationen

16 min till Landvetter flygplats

750 m till E6/E20

Certifiering Green Building

350 m till matvaruhandel

Restaurang i området

Gym i området

Parkering utanför byggnaden

Fastigheten

Byggnaden ligger vackert belägen utmed Mölndalsån i Almedal. De flesta lokalerna är genomgående ljusa och fönster åt alla väderstreck vilket skapar ett ljus och luftigt kontorslandskap med gemytliga mötesrum. Några av lokalerna har terrasser där trevliga vårmöten kan hållas. Utanför finns en trevlig cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett oerhört bra trafikläge för kollektivtrafiken.

Lokalutformning

Lokalerna har en varierad fördelning av cellkontor och öppna landskap beroende på plan. I regel är lokalerna mindre och anpassade för företag som behöver en yta på 200-500m2. De flesta lokalerna är genomgående ljusa med fönster åt Mölndalsvägen och Mölndalsån med gemytliga mötesrum.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor
510 m²
Butik
238 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Green Building

GreenBuilding är till för att effektivisera energianvändningen i lokaler och bostäder. Kravet är att energianvändningen minskas med 25 procent jämfört med tidigare, eller med nybyggnadskraven i Boverkets byggregler (BRR).

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Almedal

Almedals Fabriker är en brokig väv som är allt annat än slät. Mitt i Mölndalsåns dalgång ligger ett område rikt på själ och charm. I vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet, huserar  numera  kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion och inredning.  

Utforska området

Omgivning

Almedal är beläget mellan Mölndal och Korsvägen med alla dess fördelar. En bra kollektivtrafik, mycket affärer, ett rikt kulturliv och nära till Göteborgs södra port. Göteborgs universitet, Svenska Mässan, Gothia Towers och Liseberg är några av de stora aktörerna som finns i närområdet. Mölndalsån är ett trevligt naturinslag i Almedal.

Kommunikationer

Precis utanför entrén finns hållplatsen Almedal där spårvagnarna 2 och 4 tar resenärer vidare in mot centrala Göteborg. Här finns också en av Göteborg mest använda cykelvägar mellan Göteborg och Mölndal.

Sväng av E6/E20 via flera avfarter. Fortsätt därefter på Mölndalsvägen tills ankomst till fastigheten.

Service

I gamla pannhuset i Almedals fabriker ligger den populära restaurangen Fabrick som har lunchservering och After Work på fredagar. Almedal är överlag ett expansivt område vilket återspeglas i serviceutbudet. ICA Maxi ligger 1 kilometer från fastigheten där du kan handla det mesta du behöver. Restauranger ligger utmed Mölndalsvägen och vid Korsvägen hittar du Liseberg, Svenska Mässan, Gothia Towers, Världskulturmuseet och Universeum samt entrén till Göteborgs evenemangsstråk. Här omkring finns också flera stora gymkedjor.

Parkering

Ett 30-tal hyresgästparkeringar finns vid fastigheten och fler parkeringsplatser finns vid Almedals fabriker.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på Korsvägen och Carlanderplatsen.

Närmaste Sunfleet-station finns på Framnäsgatan och Lyckholms fabriker.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/