Gårda

Vestagatan 2

Gårda 1:15

Längs vackra Gullbergsån byggdes 1971 den här kontorsfastigheten i Gårda. 2015 genomfördes en större renovering där byggnaden fick stora glaspartier i taket som släpper in ljuset ända ner till entréplan. Gårda befinner sig på en spännande resa med storslagna planer att placera sig ännu mer som ett av Göteborgs företagarcentrum.

Fastighet: Gårda 1:15

Lokaltyper: Förråd, Garage, Kontor

Kommun: Göteborg

Område: Gårda

Adress: Vestagatan 2

Byggår: 1971

17 min till Landvetter flygplats

4 min till Centralstationen

cirka 100 st parkeringsplatser

4 st spårvagnslinjer

13 st busslinjer

Certifiering Miljöbyggnad Silver

600 m till matvaruhandel

Gym finns i området

Restaurang finns i området

750 m till E6/E20

Fastigheten

Längs vackra Mölndalsån byggdes 1971 den här kontorsfastigheten i Gårda. 2015 genomfördes en större renovering där byggnaden fick stora glaspartier i taket som släpper in ljuset ända ner till entréplan. Gårda befinner sig på en spännande resa med storslagna planer att placera sig ännu mer som ett av Göteborgs företagarcentrum.

Lokalutformning

Lokalerna är anpassade för verksamheten som hyresgästen tillhandahåller där kontor och mötesrum var prioriterat. I samband med renoveringen upprustades också den interiöra gården med fönstertak och öppna gångar mellan kontorsplanen.

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljöbyggnad Silver

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem för byggnader som baseras på svenska regler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Miljöbyggnad delas upp i tre nivåer: Guld, Silver och Brons.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Göteborgs nya silhuett. Gårda är en av platserna i Göteborg som genomgår en omfattande omvandling. Området rymmer både klassisk industrihistoria och arbetarkvarter och ligger strategiskt väl till för både cyklister och när- och långpendlare via E6 och E20. 

Utforska området

Omgivning

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och på vardera sida av Ullevigatan har flera nya kontorsfastigheter byggts. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor förgyller nu södra Göteborgs nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som nu kompletteras med nya spännande företag med framtidens bebyggelse.

Kommunikationer

200 meter från Vestagatan ligger Svingeln, en stor knutpunkt i närheten av Göteborgs centralstation. Här passerar spårvagnarna 1, 3, 6 och 8, expressbussarna Blå, Grås, Gul, Svart och 17 samt lokalbussarna 58, 513 och 519.

Med bil kör man av E6/E20 vid Ullevimotet och svänger höger in på Anders Personsgatan och vidare mot Vestagatan.

Service

Gårda har ett stort urval av lunchrestauranger. Bara på Anders Personsgatan kan du hitta sushirestaurang, pizzeria och husmanskost tillsammans med nybakat bröd i Dahls Bageri. På Friggagatan ligger närmaste matvaruhandel. I området finns också flera av de stora gymkedjorna.

Parkering

Cirka 100 parkeringsplatser finns i fastighetens källarplan. I närliggande Ceres-garaget finns ytterligare möjligheter att hyra parkeringsplatser.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på Vestatorget samt vid Svingeln.

Mobilitetslösning: M Volvo Mobility har tre bilar i garaget samt i Ceresgaraget, Kinto finns på Vestatorget.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/