Lindholmen

Lindholmspiren 9

Lindholmen 30:2

Lindholmspiren 9 har ett av de bästa lägena på Lindholmen med utsikt över älven och med Älvsnabbens angöringsbrygga precis runt huset. Från kontoren, som är modernt utformade, får du en trevlig utsikt över Göteborg och i bottenplan finns också ett populärt café. Lindholmen är rankat som ett av Göteborgs absolut främsta kontorsområden och här har även näringsliv och akademin ett nära samarbete.

Fastighet: Lindholmen 30:2

Lokaltyper: Kontor

Kommun: Göteborg

Område: Lindholmen

Adress: Lindholmspiren 9

Byggår: 2003

20 min till Landvetter flygplats

6 min till Centralstationen

9 st busslinjer

2 st färjor

Certifiering BREEAM Very Godd

1 000 m till matvaruhandel

Restaurang finns i området

Gym finns i området

21st parkeringsplatser

1 700 m till Lundbyleden

Fastigheten

Fastigheten på Lindholmspiren 9 ligger i ett av Göteborgs främsta kontorsområden och har dessutom ett av de bästa lägena i området. Några meter från fastigheten angör Älvsfärjorna på Lindholmskajen och från kontorsbyggnaden har du utsikt över Göta Älv. I bottenplan hittar du husets café.

Lokalutformning

Byggnaden är uppförd i sju våningar med en luftig ljusgård som kopplar samman huskropparna. Här finns kontor av olika storlekar och ett café i bottenplan. Besökare välkomnas av en trevlig reception.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor
709 m²
Kontor
427 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

BREEAM Very Good

BRE Environmental Assessment Method (BREEAM) är ett av del äldsta och mest spridda miljöcertifieringssystemen i Europa. Byggnaderna klassificeras enligt en femgradig skala, där redan det lägsta betyget innebär att byggnaden är bättre än rådande myndighetskrav och normer. Därefter betygsätts fastigheterna i Pass, Good, Very Good, Excellent och Outstanding.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Lindholmen

Centrala Göteborg ska växa till dubbel storlek och i den utvecklingen är Lindholmens roll central. Här hittar man hittar man Lindholmens Sience Park som är ett kunskapskluster för flera av Sveriges främsta utvecklingsprojekt, med fokus på morgondagens mobilitet. Detta har gjort att området har blivit ett kunskapskluster för innovativa teknikföretag, forskare och studenter.

Utforska området

Omgivning

Lindholmen har blivit ett populärt område de senaste åren och här har många företag valt att etablera sig. Kopplingen mellan akademi och företag har blivit en välfungerande kombination vilket lett till flera produktiva mötesplatser. På Lindholmen finns en variationen av bostäder – en blandning av nybyggda lägenheter och äldre hus – och kommersiella fastigheter.

Kommunikationer

150 meter från Lindholmspiren ligger hållplats Lindholmen där 16-bussen och flera lokalbussar passerar vidare ut på Hisingen. Från Lindholmspiren avgår flera färjor över älven. Med bil svänger man av Lundbyleden som passerar hela södra Hisingen mot Lindholmen. Fortsätt 1500 meter och kör mot Lindholmspiren.

Service

I direkt närhet finns både caféer, kiosk, hotell och flera lunchrestauranger. Närmaste gym ligger längre ner på Lindholmsallén där man också finner Lundbyhallen. Både ICA Kvantum och Coop Extra finns på bra bilavstånd och Backaplans stora handelsutbud finns på några minuters bilväg från Lindholmen.

Parkering

I fastigheten finns det 21 parkeringsplatser och ytterligare parkeringsmöjligheter i området.

Allmänt

Närmaste Sunfleet-station finns på Lindholmspiren 5.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/