Centrum

Odinsgatan 6

Stampen 4:42

Utmed Odinsgatan ligger den här mångfacetterade byggnaden. Hotell, restaurang och gym varvas med högklassiga och moderna kontorslokaler. När den byggdes 1940 användes den av Ford som i Motorverken sålde sina bilar. Området har ett utmärkt kollektivtrafikläge med gångavstånd till Centralstationen och ett rikt utbud av restauranger och service.

Fastighet: Stampen 4:42

Lokaltyper: Garage, Kontor, Restaurang, Vårdcentral

Kommun: Göteborg

Område: Centrum

Adress: Odinsgatan 6

Byggår: 1940

17 min till Landvetter flygplats

1 min till Centralstationen

8 st spårvagnar

10 st busslinjer

Certifiering Green Building

20 m till matvaruhandel

Gym finns i huset

Restaurang finns i huset

+200st parkeringsplatser

1 000 m till E6/E20

Fastigheten

Fastigheten byggdes redan 1940 för Ford Motorverken som då inhyste både verkstad och bilhall. I slutet av 70-talet flyttade Ford verksamheten till Sisjön och fastigheten genom gick en omfattande om- och tillbyggnation där ytterligare fem våningar byggdes på och skapade fastigheten så som den ser ut idag. Idag samsas moderna kontorslokaler tillsammans med restauranger, vårdlokaler, gym och hotell.

Lokalutformning

I fastigheten inryms högklassiga och moderna kontor för mindre företag då storleken på kontoren är mellan 100-1000 kvm. I gatuplan finns lokaler för mathandel, bowling och restauranger. Fastigheten är också anpassad för hotell och gym.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor
405 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

BREEAM Very Good

BRE Environmental Assessment Method (BREEAM) är ett av del äldsta och mest spridda miljöcertifieringssystemen i Europa. Byggnaderna klassificeras enligt en femgradig skala, där redan det lägsta betyget innebär att byggnaden är bättre än rådande myndighetskrav och normer. Därefter betygsätts fastigheterna i Pass, Good, Very Good, Excellent och Outstanding.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

De förändringar som nu sker i Göteborgs centrala delar påverkar inte bara vardagen för folk och företag inne i city. Förändringarna är så omfattande att de kommer att skapa svallvågor i hela Göteborgsregionen. Älvstaden är ett gigantiskt projekt där vi på Platzer är en av de som står för genomförandet.

Utforska området

Omgivning

Området runt Odinsplatsen har utvecklats i stor skala de senaste åren och består idag av både hotell, bostäder, kontor och handel. Närheten till Göteborgs Centralstation gör området till en bra knutpunkt för pendlare. I närheten finns också Göteborgs evenemangsstråk och Nordens största affärscentra Nordstan och ett rikt utbud av restauranger.  I grannfastigheten, KvarterEtt, finns restaurangen Dubbel Dubbel.

Kommunikationer

En kort promenad bort ligger Göteborgs centralstation där tåg, bussar och spårvagnar avlöser varandra. Ännu närmare finns Polhemsplatsens busshållplats och Åkareplatsens resecentrum.

Med bil svänger du av E6/E20 vid Olskroksmotet och kör av via Friggagatan till Odinsgatan.

Service

Som sig bör i ett centrumområde finns ett stort antal restauranger i närheten av fastigheten. Netto ligger i huset och Coop finns på andra sidan Odinsplatsen. I fastigheten finns också restaurang, gym samt bowlinghall med shuffleboard och femkamp. Biluthyrning och diverse butiker finns också i närområdet.

Parkering

I anslutning till fastigheten kan vi erbjuda cirka 200 parkeringsplatser både med och utan laddning. I fastigheten finns Odinsgaraget och i direkt anslutning även garaget på Färgaregatan. Utmed Odinsgatan finns också flertalet betalparkeringar. Kontakta gärna kommersiell förvaltare för mer information.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på Folkungagatan.

Närmaste Sunfleet-station finns vid Odinsplatsen.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/