John Bunyans väg 4B

Sörred 7;21

Fastigheten på John Bunyans väg 4B, Sörred 7:21 är en del av Sörred Logistikpark som är ett området placerad i nära anslutning till fordonsindustrin och Göteborgs Hamn på Hisingen i Göteborg. Logistikbyggnaden är på dryga 23 000 kvm och stod klar våren 2023. Huset är idag fullt uthyrt till en hyresgäst.

 

Röra Byväg 5

Sörred Logistikpark - Platzer Fastigheter

Fastigheten på Röra Byväg 5, Sörred 8:14 är en del av Sörred Logistikpark som är ett området placerad i nära anslutning till fordonsindustrin och Göteborgs Hamn på Hisingen i Göteborg. Logistikbyggnaden är på dryga 24 000 kvm och stod klar våren 2023. Huset är idag fullt uthyrt till en hyresgäst.

 

Röra Byväg 7-9

Bild på Sörred Logistikpark - Sörred 8:12

Fastigheten på Röra Byväg 7-9, Sörred 8:12 är en del av Sörred Logistikpark som är ett området placerad i nära anslutning till fordonsindustrin och Göteborgs Hamn på Hisingen i Göteborg. Logistikbyggnaden är på totalt 43 000 kvm och stod klar våren 2023. Huset är flexibelt och huserar idag två hyresgäster.

 

Bulyckevägen 25

I Torslandas logistikkluster ligger Syrhåla 3:1. Fastigheten är mitt i en spännande utveckling förutom befintlig logistikbyggnad om 28 000 kvm utvecklar vi på Platzer två nya logistikanläggningar på platsen om totalt 42 000 kvm. Syrhåla 3:1 är en del av Skandinaviens största logistikhubbar. Möjligheten till expansion tillsammans med oöverträffat läge i Skandinavien gör Torslandas logistiklägen oslagbart för företag som vill etablera sig i norra Europa. Tio minuter från Torslanda ligger också Lindholmen Science Park, där It-bolag, konsulter, utvecklingsbolag
och akademi har ett tätt samarbete och drar nytta av varandras styrkor.