Anders Personsgatan 14, 260 kvm

En fin lokal i entréplan som kommer att få egen ingång från Anders personsgatan 14. Lokalen har idag en blandad planlösning. Tanken är att göra butikslokalen mer öppen och behålla kök och toaletter där det står idag. Nästa hyresgäst har mycket att säga till om gällande material, färgval och planlösning. Det finns flera fönster mot gatan så man syns bra mot förbipasserande.

Till Anders personsgatan tar man sig väldigt enkelt med bil, kommunaltrafik, cykel eller promenad. I fastigheten finns två våningar garage med flera lediga platser. Det finns också flertalet besöksparkeringar utanför lokalen. Det tar cirka 15 minuter att promenera till Göteborgs Centralstation och till Landvetter flygplats tar det cirka 20 minuter med bil. Flertalet spårvagns- och busslinjer finns vid Svingeln som är närmaste hållplats.

Vi ser gärna en verksamhet som bidrar till ett mer levande område som tex butik, showroom eller liknande. Nu har ni chansen att etablera företaget i Gårda. Ett område som blir mer och mer populärt och där flera spektakulära byggnader hjälpt till att öka attraktionskraften.

I norra Gårda händer det mycket och i takt med flera kommande utvecklingsprojekt knyter sig stadsdelen allt närmare Göteborgs innersta kärna. Flera kontors- och bostadshus har byggts i området som fått en modern och mysig kvarterskänsla med restauranger, café och butiker.