Deltavägen 4, 729kvm

På Backaplan kan vi erbjuda en unik möjlighet. På våning två i Rusta-huset har vi en butikslokal på 729 kvm som just nu kan bli er. Stor del av lokalen är öppen planlösning. Det finns ett litet personalutrymme med pentry och toaletter samt ett lager (som enkelt kan tas bort och frigöra mer försäljningsyta). En lasthiss med maxvikt på 1 ton går upp till butiken om ni har tunga saker att bära in. Det finns även en lastzon precis utanför hissen man kan ställa varor om ni inte hinner bära upp dem direkt. Till plan två kan besökare ta sig via hiss, rulltrappor eller trappa. Till lokalen är det automatiska skjutdörrar samt en personalingång som nås via baksidan.

Er verksamhet ska gärna gå hand i hand med butikerna i området. Vi lägger mycket vikt vid att man bidrar till att locka folk till området. I huset finns idag Rusta, Kandyz, Sovkoncept, Lekia & El-Ge sportfiske. I fastighetens närområde har vi också butiker som Jysk, Dollarstore & Jula m.fl. som hjälper till att locka shoppingsugna besökare.

Det finns väldigt gott om parkeringar för besökare runt fastigheten. I hyran ingår parkering för personal i inhägnat område. Fasaden har bra skyltlägen, som också syns på långt avstånd.

Till Backaplan finns det gott om förbindelser. Hit tar man sig väldigt enkelt med bil, kommunaltrafik eller cykel. Med buss är det endast fem minuter från centralstationen. Den nya Hisingsbron underlättar också för alla som cyklar eller promenerar till Backaplan från fastlandet, då bron inte är lika hög.

Backaplan genomgår just nu en stor förändring. Ett nytt landmärke växer fram. Ta möjligheten att växa in i Backaplans nya kostym.

På Göteborgs stads sida hittar du mer information om det nya Backaplan >>