Vestagatan 2

Migrationsverket är hyresgäst på Vestagatan.

Längs vackra Gullbergsån byggdes 1971 den här kontorsfastigheten i Gårda. 2015 genomfördes en större renovering där byggnaden fick stora glaspartier i taket som släpper in ljuset ända ner till entréplan. Gårda befinner sig på en spännande resa med storslagna planer att placera sig ännu mer som ett av Göteborgs företagarcentrum.

Företagsvägen 2

Fastigheten vid Företagsvägen ligger synligt uppe på en kulle i Mölnlycke.

Mitt i expansiva Mölnlycke Företagspark ligger kontorsbyggnaden högt uppe på berget. När den byggdes 1998 var det ett av de första kontorshusen som byggdes i området. Här inne möts man av den trevliga utsikten över Rådaområdet med ett plan anpassat för konferens.

Betagatan 1

Betagatan 1, Jolen i Mölndal där Armatec sitter sedan 2017.

Byggnaden på Betagatan blev färdigställd 2017 och hyrs i sin helhet av Armatec som också har sitt huvudkontor här. Besökarna och hyresgästerna möts av en entré med stora glaspartier som skapar ett härligt ljusflöde in i bottenplan. Fastigheten ligger nära Söderleden och busshållplatsen finns precis utanför entrén.

Anders Personsgatan 8-10

Spektakulär fasad på Anders Personsgatan.

Anders Personsgatan 8-10 ligger i norra Gårda, endast en kort promenad från kollektivtrafiknoden Svingeln. Härifrån avgår flera buss- och spårvagnslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från fastigheten. I området finns ett rikt serviceutbud med flera restauranger och i grannfastigheten bakas nygräddade bullar på Dahls Bageri. I direkt anslutning finns också det stora kontorshuset Gårda Vesta, som stod klart 2021 och numera bidrar med liv och rörelse till området. Här finns bl.a den trevliga lunchrestaurangen Gårda Food Market.

Fasaden på Anders Personsgatan 8-10 är intresseväckande och varierande med utbyggda fönsterpartier ut mot Anders Personsgatan som kompletteras av fjärde plans trevliga takterrass i västerläge för eftermiddagens bästa soltimmar. Inne i huset finns det konferensmöjligheter. Konferensrummen kan hyras av fastighetens hyresgäst Göteborgsregionen. Mer information hittar du här.

Anders Personsgatan 2-6

På Anders Personsgatan finns den här byggnaden med ett ljust trapphus mot gatan.

På Anders Personsgatan i Gårda ligger den här totalrenoverade kontorsfastigheten med närhet till E6/E20. Utanför möts man av det transparanta trapphuset ut mot gatan och den historiska arkitekturen som är så typisk för de äldre landshövdingehusen i Gårda. Insidan är utformad för moderna kontorslokaler med stora fönster mot fastighetens innegård med uteplats för hyresgästerna. Gårda befinner sig på en spännande resa med storslagna planer att placera sig ännu mer som ett av Göteborgs företagarcentrum.