Gårda

Johan Willins gata 5

Gårda 13:7

P-huset Ceres är norra Gårdas största parkeringsgarage med 598 parkeringsplatser fördelat på fem plan. De två nedre planen är fördelade mellan 234 korttidsparkeringar och en Sunfleet-station med flera bilar till uthyrning i olika storlekar. Resterande tre plan är förhyrda parkeringsplatser som går att teckna via Platzer, anmäl dig via länken nedan. Hiss finns att tillgå mellan våningsplanen på flera platser i garaget.

HÄR kan du anmäla ditt intresse för parkeringsplats >>

Fastighet: Gårda 13:7

Lokaltyper: Garage

Kommun: Göteborg

Område: Gårda

Adress: Johan Willins gata 5

16 min till Landvetter flygplats

2 min till Centralstationen

4 st spårvagnar

10 st busslinjer

Gym finns i området

Restaurang finns i området

400 m till E6/E20

Miljöcertifiering

Vi tar vårt ansvar att utveckla fastigheter för Göteborgs framtid. Detta gör vi genom att ständigt titta på nya möjligheter att miljöcertifiera fastigheterna genom olika kvaliteter för inomhusmiljön och en förbättrad energiprestanda samt att skriva gröna hyresavtal med våra hyresgäster. För och med våra hyresgäster kan vi skapa bättre inomhusmiljöer för framtidens Göteborg.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuter från Göteborgs centrum ligger Gårda - området där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla två nya kontorshus.

Utforska området

Omgivning

Gårda har en anrik historia som bevarats på många synliga sätt. Stadsdelen brukar delas upp mellan norra och södra kvarteren där den södra har kvar flera landshövdingehus från början av 1900-talet. På den norra sidan finns Göteborgs spårvägsmuseum som har utställningar kopplade till det gamla spårvagnsnätet.

Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och nästkommande projekt fokuseras på kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan. Platzer är högst delaktiga här med byggnationerna av Gårda Vesta på Vestagatan och Kineum på Drakegatan. Dessa två, tillsammans med fler skyskrapor, kommer förgylla södra Göteborg nya skyline. I Gårda sitter framförallt företag inom IT och konsultverksamheter som kommer kompletteras med nya spännande företag med framtidens bebyggelse.

Vid situation av att hyresgästernas fastighetsgarage är begränsade går det att hyra parkeringsplatser i Ceresgaraget.

Kommunikationer

Närmaste busshållplats är Vagnhallen Gårda som ligger rätt över gatan från Ceres. Härifrån avgår buss 60 med täta intervall. Knutpunkten Svingeln finns en kort promenad från garaget där spårvagnar, stom-, express och lokalbussar stannar och tar resenärer vidare mot östra Göteborg och Centralstationen.  Cykelvägen utmed Mölndalsån är välutnyttjad hela vägen från Mölndals Centrum.

Med bil ligger garaget lättillgängligt beläget från E6:an där man svänger in på Johan Willins gata.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på andra sidan Ullevigatan vid gångtunneln.

Närmaste Sunfleet-station finns i Ceresgaraget.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/