Centrum

Odinsgatan 6

Stampen 4:42

Utmed Odinsgatan ligger den här mångfacetterade byggnaden. Hotell, restaurang och gym varvas med högklassiga och moderna kontorslokaler. När den byggdes 1940 användes den av Ford som i Motorverken sålde sina bilar. Området har ett utmärkt kollektivtrafikläge med gångavstånd till Centralstationen och ett rikt utbud av restauranger och service.

Fastighet: Stampen 4:42

Lokaltyper: Garage, Kontor, Restaurang, Vårdcentral

Kommun: Göteborg

Område: Centrum

Adress: Odinsgatan 6

Byggår: 1940

17 min till Landvetter flygplats

1 min till Centralstationen

8 st spårvagnar

10 st busslinjer

Certifiering Green Building

20 m till matvaruhandel

Gym finns i huset

Restaurang finns i huset

20st platser i garage

1 000 m till E6/E20

Fastigheten

Ett stenkast från Polhemsplatsen ligger den här fastigheten som byggdes redan 1940. Den har sitt ursprung i Motorverken där Ford en gång sålda sina bilar. Efter en tid genomfördes en omfattande ombyggnation av fastigheten och där ytterligare fem våningar byggdes på och skapade dagens utförande. Här ryms idag högklassiga och moderna kontorslokaler tillsammans med restauranger, gym och hotell. Området har ett perfekt pendlingsläge med gångavstånd till Göteborgs Centralstation och ett rikt utbud av lunchrestauranger.

Lokalutformning

I fastigheten inryms högklassiga och moderna kontor för mindre företag då storleken på kontoren är mellan 100-1000 kvm. I gatuplan finns lokaler för mathandel, bowling och restauranger. Fastigheten är också anpassad för hotell och gym.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor
440 m²
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Green Building

GreenBuilding är till för att effektivisera energianvändningen i lokaler och bostäder. Kravet är att energianvändningen minskas med 25 procent jämfört med tidigare, eller med nybyggnadskraven i Boverkets byggregler (BRR).

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

De förändringar som nu sker i Göteborgs centrala delar påverkar inte bara vardagen för folk och företag inne i city. Förändringarna är så omfattande att de kommer att skapa svallvågor i hela Göteborgsregionen. Älvstaden är ett gigantiskt projekt där vi på Platzer är en av de som står för genomförandet.

Utforska området

Omgivning

Området runt Odinsplatsen har utvecklats i stor skala de senaste åren och består idag av både hotell, bostäder, kontor och handel. Närheten till Göteborgs Centralstation gör området till en bra knutpunkt för pendlare. I närheten finns också Göteborgs evenemangsstråk och Nordens största affärscentra Nordstan och ett rikt utbud av restauranger.  I grannfastigheten KvarterEtt öppnade nyligen restaurangen Dubbel Dubbel.

Kommunikationer

En kort promenad bort ligger Göteborgs centralstation där tåg, bussar och spårvagnar avlöser varandra. Ännu närmare finns Polhemsplatsens busshållplats och framtida resecenter som kommer avlasta Nils Ericson-terminalen.

Med bil svänger du av E6/E20 vid Olskroksmotet och kör av via Friggagatan till Odinsgatan.

Service

Som sig bör i ett centrumområde finns ett stort antal restauranger i närheten av fastigheten. Netto ligger i huset och Coop finns på andra sidan Odinsplatsen. I fastigheten finns också restaurang, gym samt bowlinghall med shuffleboard och femkamp. Biluthyrning och diverse butiker finns också i närområdet.

Parkering

I fastigheten finns Odinsgaraget med ett 20-tal P-platser. Platzer erbjuder även sina hyresgäster att hyra garageplats i garaget på Färgaregatan. Utmed Odinsgatan finns också betalparkeringar.

Allmänt

Närmaste Styr och Ställ finns på Folkungagatan.

Närmaste Sunfleet-station finns vid Odinsplatsen.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/