Torslanda

Amazonvägen 10, 10 813 m2

Kontor

1984 färdigställde AB Volvo denna unika och prisbelönade byggnaden ”VHK” med PG Gyllenhammar i spetsen. Byggnationen präglas av mycket hög kvalitet i både arkitektur och materialval. Fastigheten hyrs ut som helhet och är ca 10 800 kvm och inrymmer allt från kontorslandskap till representationsmatsalar, restaurangkök, utställningshall samt garage.

Här finns möjligheten och skapa moderna och effektiva kontorsytor utifrån ert företags behov.

Välkomna på visning!

10 813 m²

Lokaltyper: Kontor, Garage

Område: Torslanda

Adress: Amazonvägen 10

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Monica Söderbäck
Telefon: 031-63 03 02

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Sörred 8:11

Uppe på en kulle i Torslanda finns den här spektakulära byggnaden - Volvos före detta högkvarter. P-G Gyllenhammars kontor finns kvar idag inklusive lokalerna som användes för Volvos representation. Byggnaden och marken runtomkring präglas av en hög kvalité i både dess interiöra och exteriöra utförande. Dessa har resulterat i flera arkitekturpriser för fastigheten.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Torslanda

Om Göteborg är en bil, så är Torslanda själva motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Masthuggstorget 3
2 520 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 3
1 400 - 3 534 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.