Torslanda

Amazonvägen 10, 10 813 m2

Kontor

1984 färdigställde AB Volvo denna unika och prisbelönade byggnaden ”VHK” med PG Gyllenhammar i spetsen. Byggnationen präglas av mycket hög kvalitet i både arkitektur och materialval. Fastigheten hyrs ut som helhet och är ca 10 800 kvm och inrymmer allt från kontorslandskap till representationsmatsalar, restaurangkök, utställningshall samt garage.

Här finns möjligheten och skapa moderna och effektiva kontorsytor utifrån ert företags behov.

Välkomna på visning!

10813 m²

Lokaltyper: Kontor, Garage

Område: Torslanda

Adress: Amazonvägen 10

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Michael Albrektson
Telefon: 031-62 53 19

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Platzer tar miljön på största allvar! Detta gör vi genom att aktivt arbeta med att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster så att energin som används är miljöcertifiera våra fastigheter så att inomhusklimatet blir så bra som möjligt och teckna gröna avtal med våra hyresgäster. Det är

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Sörred 8:11

Uppe på en kulle i Torslanda finns den här spektakulära byggnaden - Volvos före detta högkvarter. P-G Gyllenhammars kontor finns kvar idag inklusive lokalerna som användes för Volvos representation. Byggnaden och marken runtomkring präglas av en hög kvalité i både dess interiöra och exteriöra utförande. Dessa har resulterat i flera arkitekturpriser för fastigheten.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Torslanda

Om Göteborg är en bil, så är Torslanda själva motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Utforska området

Liknande lokaler

Logistik
10000 - 50000 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.