Torslanda

Sörredsvägen

Sörred 8:12

Sörred 8:12 ligger mitt i Göteborgs kluster för industriell produktion och global handel. Granne till Svensk Fordons industri, Nordens största hamn och nära till huvudleden som E6 & E20, samt rikstäckande tågpendelsystem, är detta ett attraktivt läge. Här planerar vi att bygga skräddarsydda logistikbyggnader och industrianläggningar för företag som vill växa i norra Europas starkaste tillväxtregion. Vill du ha en utförlig beskrivning av våra planer för Torslanda? Besök vår sida för Projekt Torslanda eller ta kontakt med oss.

 

 

 

Fastighet: Sörred 8:12

Lokaltyper: Industri, Logistik

Kommun: Göteborg

Område: Torslanda

Adress: Sörredsvägen

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljöbyggnad Silver

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem för byggnader som baseras på svenska regler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Miljöbyggnad delas upp i tre nivåer: Guld, Silver och Brons.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Torslanda

Om Göteborg är en bil, så är Torslanda själva motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Utforska området

Omgivning

Som plats för nya etableringar är Torslanda ett attraktivt område. En hög koncentration av industrier, exportföretag och oslagbar infrastruktur har lett till att området idag är synonymt med tillväxt, industriell produktion och global handel. En bit bort ligger dessutom Lindholmen Science Park, där IT-bolag, konsulter, utvecklingsbolag och akademi har ett tätt samarbete och drar nytta av varandras styrkor. Något som ha lett till att Torslanda har hög attraktionskraft på företag från alla världsdelar,
på jakt efter ett starkt och expansivt fotfäste i Europa.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/