Torslanda

Sörredsrondellen

Sörred 7:25

Mellan Sörredsvägen och Östra Sörredsvägen ligger ett orört område som kan komma att bli Torslandas nästa logistikområde. Förbereder vi en detaljplan för framtida byggnation på två produktions- eller  logistikanläggningar på 10 000 m2 vardera. Vill du ha en utförlig beskrivning av våra planer för Torslanda? Besök vår sida för Projekt Torslanda eller ta kontakt med oss.

Fastighet: Sörred 7:25

Lokaltyper: Industri, Logistik

Kommun: Göteborg

Område: Torslanda

Adress: Sörredsrondellen

Fastigheten

 

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljöbyggnad Silver

Miljöbyggnad är ett certifieringssystem för byggnader som baseras på svenska regler och svensk byggpraxis. Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Miljöbyggnad delas upp i tre nivåer: Guld, Silver och Brons.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Torslanda

Om Göteborg är en bil, så är Torslanda själva motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Utforska området

Omgivning

Bulycke är ett verksamhetsområde som ligger i direkt anslutning till Torslandaverken där Volvo Cars bedriver verksamhet.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/