Torslanda

Bulyckevägen 25

Syrhåla 4:2

På Bulyckevägen 25 finns det, förutom den nuvarande logistikfastigheten, två byggrätter. Här kan vi skapa framtidens logistik och lager för företag som är sugna på att etablera sig i Torslanda. För den här byggrätten finns än så länge ingen detaljplan.

Vill du ha en utförlig beskrivning av våra planer för Torslanda? Besök vår sida för Projekt Torslanda eller ta kontakt med oss.

Fastighet: Syrhåla 4:2

Lokaltyper: Lager, Logistik

Kommun:

Område: Torslanda

Adress: Bulyckevägen 25

Miljöcertifiering

Vi tar vårt ansvar att utveckla fastigheter för Göteborgs framtid. Detta gör vi genom att ständigt titta på nya möjligheter att miljöcertifiera fastigheterna genom olika kvaliteter för inomhusmiljön och en förbättrad energiprestanda samt att skriva gröna hyresavtal med våra hyresgäster. För och med våra hyresgäster kan vi skapa bättre inomhusmiljöer för framtidens Göteborg.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Torslanda

Om Göteborg är en bil, så är Torslanda själva motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Utforska området

Omgivning

Bulycke är ett verksamhetsområde som ligger i direkt anslutning till Torslandaverken där Volvo Cars bedriver verksamhet.

Är du hyresgäst i fastigheten?

Visa hyresgästsinformation
/