Mölnlycke

Företagsvägen 2, 14 m2

Kontorshotell

Här erbjuds ett kontorsrum på 14 m2 på översta våningen i expansiva Mölnlycke företagspark. Fastigheten ligger intill riksväg 40 och härifrån har man cirka 10 minuters bilresa både till Landvetter flygplats och Göteborg. Förutom tillgång till två bokningsbara konferensrum kan man även nyttja gemensamt pentry, bastu och dusch som delas med de övriga hyresgästerna på kontorshotellet.

14 m²

Lokaltyp: Kontorshotell

Våning: 4

Område: Mölnlycke

Adress: Företagsvägen 2

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Solsten 1:110

Mitt i expansiva Mölnlycke Företagspark ligger kontorsbyggnaden högt uppe på berget. När den byggdes 1998 var det ett av de första kontorshusen som byggdes i området. Här inne möts man av den trevliga utsikten över Rådaområdet med ett plan anpassat för konferens.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Mölnlycke

Till denna bostadsidyll har många göteborgare hittat sin hemmaplan. Det är förståeligt tack vare dess strategiska läge mellan Göteborg och Landvetter Flygplats. Vid Mölnlycke-motet, omslutet av vackra skogs- och sjömiljöer, ligger Mölnlyckes företagspark med utsikt över Rådasjön direkt koppling till motorvägen.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gårdatorget 1-2
811 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 3
1457 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.