Krokslätt

Varbergsgatan 2C, 335 kvm

Kontor

På andra våningen i en fastighet som ligger på en innergård efter Mölndalsvägen finner ni denna kontorslokal.
Lokalen är idag rumsindelad med flertal kontorsrum samt konferensrum. Här kan ert bolag vara med och påverka planlösningen efter er verksamhet.

Precis i gränsen mellan Göteborg och Mölndal finns den här fastigheten där flertalet buss- och spårvagnslinjer finns precis utanför huset. Till Göteborg C tar det ca tio minuter och till Landvetter flygplats ca 16 minuter. Här finns också parkering i ett låst garage och i närområdet.

Det är gångavstånd till både ICA Maxi, Willys och även närheten till gym. Lite längre ner på gatan finns O´learys som också har många möjligheter till sällskapsaktiviteter, vilket kan passa de som gillar afterworks direkt efter arbetet. I närområdet finns det fler restauranger och lunchmöjligheter. Med lokaltrafiken så nära inpå finns också Svenska Mässan och Avenyn inom några minuters räckhåll.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av FaceTime, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
335 m²

Lokaltyp:

Våning: 2

Antal arbetsplatser: 20

Område: Krokslätt

Adress: Varbergsgatan 2C

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Krokslätt 34:13

Här i Mölndals dalgång ligger fastigheten på Mölndalsvägen. Byggnaden har ett bra strategiskt läge mellan knutpunkterna Mölndals Centrum och Korsvägen. Här passerar varje dag många Mölndalsbor in till centrum. Fasaden utgör ett ypperligt skyltläge för alla som passerar. Utanför finns en välanvänd cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett bra trafikläge för kollektivtrafiken. Värt att lyfta upp är att fastigheten ligger innanför vägtullarna.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Krokslätt

Krokslätt är ett av Göteborgs gamla fabriksområden som var bland de första att profilera om sig till ett kreativt kluster. Utmed Mölndalsån och dalgången finns det nya industriområdet med bilhandlare och kontorshus tillsammans med lägenheter och funkisvillor.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Mölndalsvägen 93
313 m²
Kontor
Mölndalsvägen 93
520 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.