Krokslätt

Mölndalsvägen 93, 520 kvm

Kontor

I Krokslätt, på gränsen mellan Mölndal och Göteborg, ligger denna trevliga och moderna kontorslokal med flexibel planlösning och gott ljusinsläpp. Lokalen är lämpad för företag mellan 20 till 30 anställda och erbjuder en varierad arbetsdag då den har en blandning mellan kontorsrum i varierade storlekar, öppna landskap och mötesrum.

Nära service

Direkt närhet till ICA Maxi och Willys för den som vill effektivisera vardagens sysslor. Även friskvård och gym finns på gångavstånd. Flertalet buss- och spårvagnslinjer precis utanför huset. Parkering finns i låst garage och i närområdet. Mölndalsvägen ligger väl synligt från E6 och Svenska Mässan och Liseberg finns inom några minuters räckhåll. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter och till Landvetter flygplats ca 16 minuter.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
520 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 5

Antal arbetsplatser: 30

Område: Krokslätt

Adress: Mölndalsvägen 93

Tillträde: Q1 2020

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30
Hyresindikation

1800 kr/kvm/år avser kallhyra. Kontraktstid 3 år. Fastighetsskatt, drift och ev. övrig service tillkommer med ca 200 kr/ kvm/ år.

Priset kan justeras efter anpassning/ standardhöjning. Priser ovan avser exklusive mervärdesskatt.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Krokslätt 34:13

Här i Mölndals dalgång ligger fastigheten på Mölndalsvägen. Byggnaden har ett bra strategiskt läge mellan knutpunkterna Mölndals Centrum och Korsvägen. Här passerar varje dag många Mölndalsbor in till centrum. Fasaden utgör ett ypperligt skyltläge för alla som passerar. Utanför finns en välanvänd cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett bra trafikläge för kollektivtrafiken. Värt att lyfta upp är att fastigheten ligger innanför vägtullarna.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Krokslätt

Krokslätt är ett av Göteborgs gamla fabriksområden som var bland de första att profilera om sig till ett kreativt kluster. Utmed Mölndalsån och dalgången finns det nya industriområdet med bilhandlare och kontorshus tillsammans med lägenheter och funkisvillor.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Mölndalsvägen 42
510 m²
NYPRODUKTION KONTOR
Kontor
Vestagatan 4
617 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.