Krokslätt

Mölndalsvägen 93, 1 380 m2

Kontor

Lokalen består av 1,5 våningsplan där plan 4 består av 950 m2och plan 3 av 430 m2. Ljus och fin lokal med härlig interntrappa som binder samman er verksamhet. Planlösningen är flexibel och passar både som enskilda kontorsrum och öppen planlösning. I huset finns en välkänd och mycket omtyckt lunchrestaurang och många fler finns i närområdet.

1380 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 4

Område: Krokslätt

Adress: Mölndalsvägen 93

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Med direkt närhet till både ICA Maxi och Willys passar det dig som vill effektivisera vardagens sysslor. Både friskvård och gym finns i gångavstånd samt O’learys med bowling.

Allmänna kommunikationer stannar utanför huset och parkering sker i låst garage eller i närområdet. Mölndalsvägen ligger väl synlig från E6 och korsvägen med Liseberg och Svenska Mässan finns inom några minuters räckhåll. Med bil tar man sig till Göteborg Central på cirka tio minuter och Landvetters flygplats cirka 16 minuter.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Krokslätt 34:13

Här i Mölndals dalgång ligger fastigheten på Mölndalsvägen. Byggnaden har ett bra strategiskt läge mellan knutpunkterna Mölndals Centrum och Korsvägen. Här passerar varje dag många Mölndalsbor in till centrum. Fasaden blir det ett ypperligt skyltläge för alla som passerar. Utanför finns en välanvänd cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett bra trafikläge för kollektivtrafiken. Värt att lyfta upp är att fastigheten ligger innanför vägtullarna.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Krokslätt

Krokslätt är ett av Göteborgs gamla fabriksområden som var bland de första att profilera om sig till ett kreativt kluster. Utmed Mölndalsån och dalgången finns det nya industriområdet med bilhandlare och kontorshus tillsammans med lägenheter och funkisvillor.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestadsvägen 3
1400 - 3534 m²
Kontor
Kämpegatan 3-7
1375 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.