Krokslätt

Mölndalsvägen 42, 294 m2

Kontor

Vid infarten till gamla Almedal erbjuder vi en ljus lokal på plan 3 högst upp i fastigheten. Planlösningen går att kombinera med kontor och öppna kreativa ytor. I övrigt finns pentry/paus, konferens, wc, förråd och städ. Personhiss finns. Området erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter med både kollektivtrafik, bil och cykel.

294 m²

Lokaltyper: Kontor, Lager

Våning: 3

Antal arbetsplatser: 20

Område: Krokslätt

Adress: Mölndalsvägen 42

Tillträde: Kvartal 4 - 2018

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och ett flertal lunchmöjligheter inom gångavstånd. Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Almedals fabriker är ett unikt industriellt område som kan jämföras med liknande områden i Stockholm, Köpenhamn och New York. Precis som på dessa platser har Almedals fabriker en rik och genuin historia som lockar flera innovativa företag till sina lokaler. I närheten av Almedals fabriker avgår spårvagnarna och den välanvända cykelvägen mellan Mölndal och Göteborgs centrum vilket gör fastigheten till ett utmärkt strategiskt läge för kollektivresenärer.

Almedals fabriker har historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar.

FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Krokslätt 148:13

Byggnaden ligger vackert belägen utmed Mölndalsån i Krokslätt. De flesta lokalerna är genomgående ljusa och fönster åt alla väderstreck vilket skapar ett ljus och luftigt kontorslandskap med gemytliga mötesrum. Terrasser finns tillgängliga från ett flertal lokaler. Utanför finns en trevlig cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett oerhört bra trafikläge för kollektivtrafiken.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Krokslätt

Krokslätt är ett av Göteborgs gamla fabriksområden som var bland de första att profilera om sig till ett kreativt kluster. Utmed Mölndalsån och dalgången finns det nya industriområdet med bilhandlare och kontorshus tillsammans med lägenheter och funkisvillor.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Mölndalsvägen 93
340 m²
Butik
Gamlestadsvägen 3
190 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.