Högsbo

Olof Asklunds gata 11-19, 678 m2

Lager

Nu kan vi erbjuda en kombilokal i expansiva Högsbo med höglager och kontor.

Lokalen består av två plan fördelade på 436 m2 lager på bottenplan och 242 kvm kontor på plan 1. På bottenplanet finns det ett höglager med två egna portar samt ett låglager. Takhöjden i höglagret är som högst 5,30 m upp till balk. Med en egen invändig trappa tar ni er mellan lager och kontor. På det andra våningsplanet finns ljusa kontorslokaler med bra standard, pentry, konferensrum samt två toaletter varav en med dusch.

Högsbo står inför en spännande utveckling när arbetet med Södra Änggården tar fart. Läs mer om vårt spännande stadsutvecklingsprojekt på https://www.platzer.se/sodra-anggarden/ eller https://www.sodraanggarden.se/

 

678 m²

Lokaltyper: Lager, Kontor

Våning: 1-2

Område: Högsbo

Adress: Olof Asklunds gata 19

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Högsbo 1:4

Fastigheten byggdes 1980 och är belägen i Norra Högsbo Industriområde, ett av norra Europas största kluster av industriverksamheter. Fastigheten ligger vid Dag Hammarsköldsleden och kan komma att involveras i byggnationen av Dag Hammarskölds boulevard. I området kommer också bostadsområdet Södra Änggården att byggas upp som beräknas stå färdigt 2025.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Högsbo

Norra Europas största industriområde ligger i Högsbo och här sker en av de större stadsutvecklingarna i Göteborg. Södra Änggården är Platzers bidrag till utvecklingen med visionen att skapa ett skönare stadsliv. Så småningom kan vi också se Dag Hammarskjölds boulevard växa fram med bostäder, kontor och handel från Linnéstaden hela vägen ner till Sisjön.

Utforska området

Liknande lokaler

Lager
Gamlestadsvägen 2
918 m²
Lager
Gamlestadsvägen 2
1808 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.