Högsbo

Olof Asklunds gata 8, 2250 m2

Kontor

Fin kontorslokal i tre våningsplan på ett av Högsbos bästa lägen. Varje våningsplan består av cirka 750 kvm och knyts ihop via en fin interntrappa och en stor och öppen ljusgård. Lokalen har en blandad planlösning med gott om mötesrum i olika storlekar samt öppna och ljusa utrymmen. Här finns gott om parkeringsplatser att hyra och närhet till Dag Hammarskjöldsleden som tar er snabbt in till Centrum.

Idag är Norra Högsbo industriområde ett av norra Europas största industriområden. Nu står området inför en spännande utveckling när arbetet med Södra Änggården tar fart vilket kommer förvandla området till ett blomstrande område med bostäder, handel och kontor. Tanken med området är att skapa en grönare blandstad där jobb, boende, fritid och shopping finns i närområdet. Här kommer tusentals bostäder växa fram och samsas med det stora handelsområdet i södra Göteborg. Hållbarhet kommer stå i fokus då området får ny gatustruktur, utbyggd kollektivtrafik och ett utvecklat cykelvägnät.

En bärande del i Platzers vision är att förvalta och utveckla fastigheter och områden där det finns stor utvecklingspotential. I vår del av Högsbo såg vi tidigt möjligheten att förändra till en stadsdel också för boende och service. På Platzer har vi bestämt oss för att vara en aktör i framkant och vi finns med i flera områden i Göteborg. Södra Änggården är inget undantag.

Läs mer om vårt spännande stadsutvecklingsprojekt, Södra Änggården, på https://www.platzer.se/sodra-anggarden/ eller https://www.sodraanggarden.se/

 

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
2250 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2-4

Område: Högsbo

Adress: Olof Asklunds gata 8

Tillträde: Q1 2020

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Högsbo 2:1

Det här är en modern kontorsfastighet på ett av Högsbos bästa lägen utmed Olof Asklunds gata. Byggnaden har nära anknytning till Änggårdsbergen och det framtida bostadsområdet Södra Änggården som kommer byggas här.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Högsbo

Norra Europas största industriområde ligger i Högsbo och här sker en av de större stadsutvecklingarna i Göteborg. Södra Änggården är Platzers bidrag till utvecklingen med visionen att skapa ett skönare stadsliv. Så småningom kan vi också se Dag Hammarskjölds boulevard växa fram med bostäder, kontor och handel från Linnéstaden hela vägen ner till Sisjön.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Masthuggstorget 3
967 m²
Kontor
Anders Personsgatan 14
1063 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.