Högsbo

J A Wettergrens gata 5, 306 m2

Kontor

I ett av de mest omtalade områdena i Sverige vad gäller utveckling, inflyttning och framtidspotential, kan vi nu erbjuda en kontors- och lagerlokal på 306 kvm. Lagerytan är 120 m2med bra inlastningsmöjligheter och egen sidoingång, takhöjden är kontorsstandard. Resterande ytor är kontorsrum, konferens, utställning samt wc och pausutrymme. Lunchrestaurang finns i huset och flera andra inom gångavstånd. Utmärkt skyltläge mot både J A Wettergrens gata samt Dag Hammarskjöldsleden.

306 m²

Lokaltyper: Kontor, Butik, Lager

Våning: 1

Område: Högsbo

Adress: J A Wettergrens gata 5

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Högsbo 32:3

Utmed Dag Hammarskjöldsleden i Högsbo industriområde ligger Platzers fastighet på J A Wettergrens gata. Läget utmed leden medför ett mycket attraktivt skyltläge för verksamheterna i fastigheten. Byggnaden på J A Wettergrens gata ligger i närheten av Platzers bostadsprojekt Södra Änggården som kommer stå färdigt 2025.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Högsbo

Norra Europas största industriområde ligger i Högsbo och här sker en av de större stadsutvecklingarna i Göteborg. Södra Änggården är Platzers bidrag till utvecklingen med visionen att skapa ett skönare stadsliv. Så småningom kan vi också se Dag Hammarskjölds boulevard växa fram med bostäder, kontor och handel från Linnéstaden hela vägen ner till Sisjön.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
J A Wettergrens gata 5
285 m²
Kontor
Mölndalsvägen 93
340 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.